Visszalépnek a jelöltek

Ketten küzdenek meg a hédervári polgármesteri székért, miután a napokban tartott lakossági fórumon két jelölt visszalépett.

munkatársunktól

Kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a napokban Héderváron a helyi civil szervezetek (Hédervári Baráti Kör, Hédervári KSE, Hédervári Templomokért Alapítvány) kezdeményezésével hiánypótló rendezvényként összehívott választási fórum „Merre tovább, Hédervár? 2014–2019" címmel. [namelink name="Göndöcs László"] korábbi faluvezető vezényelte le a bemutatkozásokat, programismertetéseket, részletezve a polgármesteri és képviselői feladatköröket.

A tizenkét képviselőjelölt többsége megtisztelte jelenlétével az érdeklődőket, vállalva a közvetlen bemutatkozást a község polgárai előtt. [namelink name="Balogh László"], [namelink name="Csanádi Roland"], [namelink name="Antóni Istvánné"], [namelink name="Dániel Péter"], [namelink name="Nérai László"], [namelink name="Sövegesné Salacz Rózsa"] és [namelink name="Takács-Szalay Adrienn"] is részletesen beszámolt elképzeléseiről.

Az est meglepetéseként Sövegesné Salacz Rózsa és Nádasi László polgármesterjelöltek bejelentették, hogy visszalépnek Szabóné Németh Ágnes javára. Így tehát két jelölt közül választhatnak faluvezetőt vasárnap a héderváriak.

[namelink name="Szabóné Németh Ágnes"] agrármérnök, vidékfejlesztési szakértő társadalmi megbízatásban, míg [namelink name="Juhász József"] eddigi polgármester ismét főállású jogviszonyban pályázik a posztra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!