Városi Gyereknap Mosonmagyaróváron

A Flesch Központ, Hansági Múzeum, Fehér Ló Közösségi Ház és a Futura Interaktív Tudományos Élményközpont idén először közösen szervezi meg a Városi gyermeknapot május 24-én, szombaton.

kisalfold.hu

A Hansági Múzeumban délelőtt 10 órakor a Kékcinke Óvoda műsorával indul a program. Megtekinthető Pajer Dirk Thomas magángyűjtő játékkiállítása, de retró játékok készítése, rendhagyó régészóra, udvari népi játékok is fogadja a betérőket.

A Flesch Központban délután 2 órakor „Minden felnőtt gyerek volt egyszer" című rajzpályázat legjobbjait díjazzák, megnyílik a „Játékország", a magyar játékgyártás történetét bemutató kiállítás és játszópark szórakoztat. Délután fél 4-től méta bajnokságot szervez a Lajta Néptánc Egyesület.

A Fehér Ló Közösségi Házban délután fél 5-től Évszázadok meséi, táncai címmel a budapesti Garabonciás Egyesület előadása tekinthető meg.
A Futurában délután fél 6-tól a Science Show időutazásra invitál valódi retró játékokon keresztül. A rendezvény ingyenes. Aki minden helyszínre ellátogat, és a menetlevelet aláíratja, akkor a nap végén meglepetésben részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!