Tűz Levélen: órákig lángolt az istálló, beszakadt az épület teteje - fotók

A tűzoltók egy elhagyott lakóépületet is védtek az istálló mellett a lángoktól.

Tudósítónk a kigyulladt istálló közelében lakik, 200-300 méterre lévő házukban is érezni lehetett a füstszagot. Elmondása szerint a tűz előtt nagyon hangos, tűzijátékszerű pukkanásokat lehetett hallani, aztán kinéztek az ablakon, és látták, hogy lángol az épület. Pár perc múlva sorra érkeztek a tűzoltók, az eset fél 8 körül történt és még késő este is küzdenek a lángokkal. A József Attila utat az érintett részen teljesen lezárták, mellékutcára terelik a forgalmat. 


Olvasónk fotókat is küldött a helyszínről:

Teljes terjedelmében ég egy istálló Levélen. Fotók: Tudósító

 

Korábban írtuk:


Egy négyszázötven négyzetméteres istálló ég teljes terjedelmében Levélen, a József Attila út mellett. Az épületben szalmabálák vannak, mellette egy elhagyott lakóépület áll. A mosonmagyaróvári hivatás tűzoltók három vízsugárral kezdték oltani a lángokat, segítségükre Lébényről, Csornáról hivatásos, Levélről önkéntes tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult. Az épület teteje beszakadt, az egységek a munkálatok közben a lakóépületet is védik - írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!