Sportolni a beteg gyerekekért Rajkán

I. Leo Jótékonysági futóverseny és gyermek labdarúgó tornát szerveznek július 14-én, szombaton délelőtt fél 10-től Rajkán, a helyi sportpályán.

kisalfold.hu

 A szervezők célja, hogy a bevételből segítsék a Démétér Házat, ahol a csontvelő-transzplatáción átesett gyermekek gyógyulhatnak szüleik társaságában. Ez az intézmény a vidéki családoknak, gyermekeknek jelent óriási segítséget, mivel itt gyógyulhatnak testileg, lelkileg és anyagilag is megerőltető transzplantációt követően. A Démétér Házat üzemeltető Démétér Alapítvány egy új szárny berendezését tervezi, ehhez lenne szükségük új eszközökre.


A futóverseny délelőtt 10 órakor indul 6 és 9 kilométeres távokon. A rendezvény keretében kilenc fát is ültetnek, melyet a ház kilenc lakójáról neveznek el, akik harcot vívnak a betegségükkel.  A focitornát megállítják majd, hogy élő szívet formázzanak és így hirdessék közösen egy szívként, hogy a segítségre nagy szükség van. 

Címkék#Rajka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!