Sószóróval ütközött a Porsche Mosonmagyaróvár és Feketeerdő között - fotók

Porsche személyautó és egy sószóró ütközött össze a Mosonmagyaróvár és Feketeerdő közti úton hétfő délelőtt.

kisalfold.hu

Az ónos esőtől tükörjég borította a burkolatot, éppen ettől akarta megtisztítani az utat a sószóró, amikor a baleset történt. A teherautó Feketeerdő felé haladt. Szemből egy német rendszámú Porsche érkezett, aminek vezetője már messziről látta a közeledő sószórót, ezért félreállt az út szélén. A balra ívelő kanyarban a jégen a sószóró azonban megcsúszott és az álló Porsche oldalának ütközött.


A balesetben személyi sérülés nem történt, ám a személyautóban több százezer forintos kár keletkezett. A keresztbe fordult sószóró a tükörjégen nem tudott elindulni, így fel kellett olvasztani a jeget a kerekei körül. A műszaki mentés idejére és amíg az egész utat síktalanították, egy órán át teljes szélességében lezárták az útszakaszt.


Nem sokkal korábban a Bezenye és Hegyeshalom közötti utat kellett lezárni egy órára. A jeges burkolaton ugyanis a járművek nem tudtak felmenni a vasúti átjáró előtti emelkedőn. 

 

Sószóróval ütközött a Porsche Mosonmagyaróvár és Feketeerdő között


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!