Rajkán fogták el a szlovák klán-tagot - videó az elfogásról

A szlovákiai Sykora-klán nevű maffiaszervezet elítélt tagját fogták el Rajkán, akit 2018 szeptembere óta köröztek.

kisalfold.hu

 Egy buszmegállóban csaptak le a férfira. Tizenkét év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, melyet a legszigorúbb végrehajtási fokozatú büntetés-végrehajtási intézetben kell letöltenie.


A rendőrség készítette videó felvételen látszik, hogy a rajkai buszmegállóban bilincselik meg a körözött férfit. Az is egyértelmű, hogy nem a magyar terrorelhárítók akciója volt, civil ruhás rendőrök és járőrök kapták el a klántagot – a buszmegállóban ráadásul egy hölgy is várakozott táskával a kezében.


Az elfogott István a szlovák rendőrség közleménye szerint magyar vállalkozó, s bűnszervezet alapításának, működtetésének és támogatásának bűncselekménye miatt korábban 12 év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, melyet a legszigorúbb végrehajtási fokozatú büntetés-végrehajtási intézetben kell letöltenie. A szlovákiai Sykora-klán nevű maffiaszervezet elítélt tagját 2018 szeptembere óta köröztek.


A férfi jelenleg letartóztatásban van, és arra vár, hogy kiadják Szlovákiának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!