Mire kellett a bezi férfinek a fegyver és a 152 lőszer?

Az 59 éves bezi férfi otthonában fegyvert rejtegetett. A nyomozóknak elismerte, hogy a puskához nem rendelkezik engedéllyel.

kisalfold.hu


A Csornai Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 59 éves férfi ellen.

A fegyver

A fegyver

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 26-án a délutáni órákban érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére arról, hogy a terhelt házában engedély nélkül tart lőfegyvert.

A férfi a nyomozóknak elismerte, hogy a birtokában lévő puskához nem rendelkezik engedéllyel. Az intézkedő rendőrök a szobai szekrényben tartott 22-es kaliberű puskát és 152 darab lőszert foglaltak le.

A lőszer. Fotó: police.hu

A lőszer. Fotó: police.hu

A csornai nyomozók a férfit előállították és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte - közölte a rendőrség csütörtökön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!