Megtalálták a Mosoni-Dunánál, Halászin eltűnt férfi holttestét

Hétfő délelőtt is kereték a mosonmagyaróvári tűzoltók azt a fiatalembert, aki még szombaton tűnt el Halászin a Mosoni-Dunánál. Végül, úgy tudjuk, egy vízi túrázó látta meg a késő délután a holtestét.

kisalfold.hu



Mint megírtuk, szombat délután háromnegyed öt környékén riasztották a katasztrófavédelmet, hogy eltűnt egy férfi a halászi szabad strand környékéről.

Aznap egészen háromnegyed hétig keresték a tűzoltók és a vízi rendőrök is, azonban a keresés nem vezetett eredményre. Vasárnap a rendőrség kérésére tovább folytatták a kutatást, egészen délig. Ám az eltűnt férfi sajnos nem került elő.

A kutatás hétfőn délelőtt sem hozott eredményt. portálunk információi szerint hétfő késő délután egy vízitúrázó találta meg a holttestet körülbelül egy kilométerre attól a helytől, ahol eltűnt. A holttestet a mosonmagyaróvári tűzoltók emelték ki.

A helyszíni szemle még hétfő este is tartott. Az idegenkezűséget kizárták. Az még vizsgálják, hogy valóban az eltűnt fiatalember holttestét találták-e meg. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az est körülményeit.

A Kisalföld információi szerint az eltűnt 27 éves fiatalember az ország keleti részéből érkezett vendégmunkásként, az egyik helyi üzemben dolgozott. Szombat délután ismerőseivel ment ki fürdőzni a Mosoni-Dunára.

Úgy tudjuk, a társaság vélhetően alkoholt is fogyasztott, mielőtt bementek a vízbe. A kijelölt szabad strand fölötti részen fürdőztek, amikor egyszer csak a barátoknak feltűnt, hogy nem látják sehol a fiatalembert. Ezután értesítették a rendőrséget.

Korábban:

Szombat délután háromnegyed öt környékén riasztották a katasztrófavédelmet, hogy eltűnt egy férfi a halászi szabad strand környékéről.

Aznap egészen háromnegyed hétig keresték a mosonmagyaróvári hívatásos tűzoltók és a vízi rendőrök is, azonban a keresés nem vezetett eredményre.

Vasárnap a rendőrség kérésére tovább folytatták a kutatást, egészen délig. Ám az eltűnt férfi sajnos nem került elő.

Egyelőre az eltűnés körülményeiről többet nem tudni. Információink szerint az is felmerült, hogy a nem helyi lakosú fiatal férfi tiltott helyen fürdőzött, ám ezeket az értesüléseket senki nem erősítette meg.

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!