Megszüntették a gázszivárgást Mosonmagyaróváron - A gyerekek visszafoglalták a bölcsődét

A lakók visszatérhetnek otthonukba, a gyerekek pedig a bölcsődébe.

kisalfold.hu

10.25 - Megszűnt a gázszivárgás Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában

A lakók visszatérhetnek otthonukba, a gyerekek pedig a bölcsődébe.


Építkezés közben megsérült egy gázvezeték Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában. A város hivatásos tűzoltói a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig biztosították a helyszínt, majd később segítettek megszüntetni a gázszivárgást. A lezárt utcát megnyitották a forgalom előtt, a lakók visszatérhetnek otthonukba, a gyerekek pedig az utcában működő bölcsődébe.

10.00 - Fotók a gázszivárgásról

 

Gázszivárgás Mosonmagyaróváron

 

9.10 - Biztonságban a gyerekek

Kollégánk helyszíni beszámolója szerint a környéket teljesen lezárta a rendőrség. Az új bölcsőde építési munkálatai során vágták el a gázvezetéket. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók biztosítják a helyszínt, és közben már megérkeztek a gázszolgáltató szakemberei is. Németh Tímea, a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsőde intézményvezetője tájékoztatása szerint a gyerekeket biztonságos helyre kísérték, a régi bölcsődei szárnyba.


Korábban - Az Aranyossziget utcát a hatóságok lezárták, a bölcsődéből biztonságos helyre kísérték a gyerekeket. Építkezés közben megsérült egy gázvezeték Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában. A város hivatásos tűzoltói a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig biztosítják a helyszínt. Az utcát lezárták, az ingatlanokat áramtalanították, az utcában működő bölcsődéből a gyerekeket biztonságos helyre kísérték - közölte a katasztrófavédelem szerdán délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!