Lebukott a szlovák autófeltörő Mosonmagyaróváron - fotók

A CD-lejátszót akarta ellopni a kocsiból.

Bejelentés érkezett a rendőrségre augusztus 29-én 1 óra 30 perckor, miszerint Mosonmagyaróváron, egy Pozsonyi úti telephely riasztójának jelzésére kiérkező biztonsági szolgálat alkalmazottja azt tapasztalta, hogy a kerítést valaki kibontotta és behatolt a területre.

 


A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen elkövető egy Skoda Octavia gépkocsi ablakát betörte, és a motorházat is megpróbálta kinyitni. A járőrök a területet átvizsgálták, és a nyomokat követve - egy közelben parkoló gépkocsi mellett - egy gyanúsan viselkedő férfire figyeltek fel, akit igazoltattak. Az intézkedés során átvizsgálták autóját, amiben feszítővasakat, és szerszámokat találtak.

 


A 34 éves szlovák férfit elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Mitko beismerő vallomást tett, amelynek során elmondta, hogy a feltört autóból a CD-lejátszót akarta ellopni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!