Kiváló pedagógusokat díjaztak Mosonmagyaróváron - fotó

Idén is díjazták a köznevelésben dolgozókat a Lajta-parti városban.

Kiss Anikó

A mosonmagyaróvári önkormányzat a napokban tartotta a városi pedagógusnapi ünnepséget a Flesch Károly Kulturális Központban. Ünnepi köszöntőjében Árvay István polgármester elmondta: "azokat a hivatásszerető kertészeket ünnepeljük ma, akik ismeretátadó és személyiségformáló munkájuk révén palántát ültetnek. A holnap Magyarországa olyan lesz, ahogyan azt önök ma megalapozzák. Az áldozatos munkájuk révén is felnő egy generáció és az értékek a társadalmi életen belül a megfelelő helyére kerülnek."


Az ünnepi összejövetelen 12 nyugállományba vonuló köznevelésben dolgozót búcsúztattak. Mosonmagyaróvár kiváló pedagógusainak szóló kitüntetést Tisza Tünde (Kékcinke Óvoda), Kulcsárné Böröcz Andrea (Móra Ferenc Általános Iskola), Fitus Tibor (Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda), Szabóné Sári Zsuzsanna (Kossuth Lajos Gimnázium) és Neményi Miklós (Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar) vehetett át.


Az elismerés annak a személynek adható, aki legalább 10 éve a város oktatási, nevelési intézményeiben tevékenykedik és hosszabb időszak alatt kiemelkedő munkásságot folytat. Volt diákjaik is köszöntötték a díjazottakat. Mosonmagyaróvári általános és középiskolai tanulók műsora zárta az ünnepi programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!