Kirámolták Bezenyén a sportöltözőt - fotók

Elrontották a tízgólos győzelem örömét azok a betörők, akik vasárnap este a bezenyei futballcsapatot károsították meg.

Cséfalvay Attila

Mindent vittek a sporttelepről: laptopot, labdákat, hangfalakat, erősítőt, órákat, kulacsokat, új szereléseket, futballcipőket: sőt, még az egyesület igazolásai is tolvajok kezére kerültek. A kár 800 ezer forint.

Miközben a megyei másodosztályban szereplő bezenyei futballcsapat vasárnap még a Levélen elért 10-0-ás győzelemre koccintott, este 11 óra körül ismeretlen tettesek behatoltak az egyesület sporttelepére. Az épületbe történő bejutás után a csapat játékosainak személyes tárgyain kívül laptop, labdák, hangfalak, erősítő, órák, kulacsok, új szerelések, futballcipők, és az egyesület igazolásai is tolvajok kezére kerültek. Az anyagi kár közel 800 ezer forint – közölte a klub.

Azt feltételezik, hogy az elkövetők nagy valószínűséggel külföldi állampolgárok. A bűncselekmény ideje alatt egy szürke Renault gépjárművet észleltek a környéken.


A Bezenye SE kéri a település és a környék lakosságát, amennyiben a fent nevezett időpontban gyanúsat észlelt, azonnal jelezze a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Mivel egyesületünk anyagi lehetőségekkel nem rendelkezik, minden segítő szándékot elfogadunk"

– jelezte a klub.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!