Időszakosan lezárják a mecséri Mosoni-Duna-hidat kedden és szerdán

Az ÉNYKK buszjárataira nem vonatkozik a korlátozás.

kisalfold.hu

A mecséri Mosoni-Duna-híd jogszabályi előírások szerinti fővizsgálata miatt teljesen lezárják a Lébény-Mecsér összekötő utat az érintett szakaszon 2018. szeptember 11-én, kedden és 2018. szeptember 12-én, szerdán reggel 8 órától délután 16 óráig.

 

A rendkívüli figyelmet és pontos munkavégzést igénylő munkálatok során a híd teherbírását próbaterheléssel is ellenőrzik, ehhez a hidat műszerekkel, szenzorokkal szerelik fel a hídról dolgozó hídvizsgáló gépkocsi segítségével. A keskeny hídon a vizsgálókocsi mellett a forgalom számára elegendő szélesség nem áll rendelkezésre. A próbaterhelés idején semmilyen más teher nem lehet a hídon. A műszerek, szenzorok leszerelése és a további vizsgálatok szintén vizsgálókocsiról zajlanak majd, ezért zárják le a hidat mindkét napon időszakosan.

 

Az útlezárás az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megkülönböztető jelzést használó járműveire, valamint a rendőrség és a mentőjárműveire, továbbá a közösségi közlekedésben érintett Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. buszjárataira nem vonatkozik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!