Időben érkeztek: a földön fekve találták meg a rendőrök az idős bácsit Mosonmagyaróváron

Nyomkövető kutya is segített a keresésben, a bejelentést követően rövid időn belül megtalálták a 83 éves férfit.

kisalfold.hu

A rendőrségre kedden 12 óra 36 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy 83 éves férfi mosonmagyaróvári otthonából ismeretlen helyre távozott. A bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy az eltűnt minden nap a lakóhelye közvetlen közelében sétál, de nem szokott elmaradni, mivel nehezen, bottal járva közlekedik. A rendőrök nagy erőkkel megkezdték az idős úr felkutatását, a kereséshez nyomkövető kutyát is igénybe vettek.

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

A járőrök a férfit a bejelentést követő rövid időn belül végül egy bokros helyen, a növényzetben, félig fekvő helyzetben a földön találták meg. Mivel feltehetőleg már hosszabb ideje a földön feküdt, felsegítették őt, majd pokróccal takarták be a mentő kiérkezéséig. A mentőszolgálat munkatársai az átfagyott idős embert további orvosi vizsgálat céljából beszállították a mosonmagyaróvári kórházba - olvasható a rendőrség honlapján kedden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!