Hallott már ilyet? Verekedés a céges buli előtt Mosonmagyaróváron - Ütések és egy leharapott orr

Egy mosonmagyaróvári cég tavalyi karácsonyi ünnepsége napján veszett össze a két alkalmazott. Ezen a napon, még az ünnepség előtt egyikük betörte a másik orrát, mire utóbbi többször is megharapta bántalmazóját.

kisalfold.hu

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint aznap mindkét férfi ittas állapotban volt. A közelgő ünnepek kapcsán tartott rendezvény előtt, már délelőtt alkoholt fogyasztottak - közölte az ügyészség hétfőn.


Aznap az idősebb férfi már délelőtt kötekedett a fiatalabbal, aki egyébiránt testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állt.


A kora délutáni órákban a két férfi között szóváltás alakult ki, és ennek során az idősebb férfi ököllel arcon ütötte a fiatalabbat, akinek az ütéstől eltört az orrcsontja.


Az ütés miatt a két férfi dulakodni kezdett, a földre kerültek, ott még ütötték egymást, majd a felül lévő fiatalabb férfi megharapta a munkatársa arcát, illetőleg leharapta az orrának egy darabját.


Az ügyészség mindkét férfit minősített testi sértéssel vádolja. A csonttörést okozó súlyos testi sértés bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének a büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!