Fecskendőt találtak a bezenyei sofőrnél, miután kerítésnek ütközött Mosonmagyaróváron

A rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy 21 éves bezenyei férfit.

kisalfold.hu

A rendőrök egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínen intézkedtek Mosonmagyaróváron, pénteken 0 óra 30 perckor, egy bezenyei férfival szemben. A 21 éves járművezető a Kossuth úton közlekedett személygépkocsival, a Hanság út felől, a Liszt Ferenc út irányába.

Fotó: rendőrség

Az Arany János utca kereszteződéséhez érkezve balra kanyarodott, azonban a manőver során az autóval egy ingatlan kerítésének ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszt negatív értéket mutatott, azonban ruházatának átvizsgálása során a járőrök egy – kábítószergyanús-anyagmaradványokat tartalmazó - fecskendőre bukkantak. A férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol esetében az alkalmazott drogteszt pozitív értéket jelzett. B. Benjámint a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!