Egy tízemeletes ház tetején drogoztak a fiatalok Mosonmagyaróváron

A rendőröket erős marihuánaszag fogadta a lépcsőházban.

kisalfold.hu

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre vasárnap este arról, hogy Mosonmagyaróváron, az egyik tízemeletes ház tetején több fiatal tartózkodik. A kiérkező rendőrök a tetőfeljáró közelében, a lépcsőházban két nőt és egy férfit igazoltattak. 

Fotó: rendőrség

Mivel az intézkedők a lépcsőfordulóban elszórva több kábítószergyanús anyagra bukkantak, illetve erős marihuána illatot éreztek, átvizsgálták mindhárom fiatal ruházatát és a csomagjaikat is. Ennek során az egyik nő táskájában egy pókmintás őrlőt, valamint egy tasakban zöld növényi törmeléket, illetve a kabátja zsebében további kábítószergyanús növényi gumókat találtak. 

 

A rendőrök mindegyiküket elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították őket, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindhármuknál pozitív értéket mutatott. A nyomozók a fiatalokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki - írja honlapján a rendőrség hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!