Brutális: megvertek egy földön fekvő hajléktalant Mosonmagyaróváron

A kapucnis elkövetőnél a kamerák felvételei szerint egy vipera is volt.

kisalfold.hu

Súlyos testi sérüléssel szállítottak kórházba egy hajléktalant Mosonmagyaróváron szeptember ötödikén. Egyes információk szerint a hajléktalan az utóbbi időben a Fő utcán található egyik banknál húzta meg magát, itt történt az eset is.


A kamerák felvételei szerint egy kapucnis ember bemegy a belső helyiségbe, ahol az automata és a hajléktalan van. Odalép hozzá, elővesz egy viperát és megveri a földön fekvőt. Feltehetően az éjszaka folyamán történt az eset. A mosonmagyaróvári Karolina Kórház megerősítette, hogy valóban hozzájuk vitték be a sérültet a sürgősségi osztályra.


Megkeresésünkre a rendőrségtől azt az információt kaptuk, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság valóban nyomozást folytat súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen az ott elkövetett bántalmazás ügyében. Az eljárásról - a nyomozás érdekeire tekintettel – viszont bővebb tájékoztatást nem adhatnak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!