Befejeződött az M1-esen, Lébény térségében történt horror baleset rendőrségi vizsgálata - fotók

Trélerről leesett autóval ütköztek az M1-esen Lébény térségében, meghalt az egyik utas.

Munkatársunktól

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt két éve, 2017. január 22-én 4 órakor az M1-es autópályán, Lébény térségében. Egy személygépkocsikat szállító járműszerelvény román állampolgárságú vezetője közlekedett Hegyeshalom felől Budapest irányába, amikor az autópálya 147-es kilométerszelvényénél a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött.


Ennek következtében a tréler leszakadt és felborult. A tehergépkocsi rakományából egy szállított Suzuki Vitara típusú személygépkocsi a megpördülés során leesett, a szalagkorlátnak ütközve Hegyeshalom irányába a belső forgalmi sávban állt meg.

 

Fotók: Police.hu


Ezt követően érkezett oda egy – Hegyeshalom felől Győr irányába közlekedő - Volkswagen típusú személygépkocsi szintén román állampolgárságú vezetője, aki a pályatesten keresztben feje tetején álló pótkocsinak és az azon rögzített állapotban lévő Ford Focus típusú személygépkocsinak ütközött.  


A baleset során a Volkswagen gépjármű vezetője és jobb hátsó utasa súlyos sérüléseket szenvedtek, míg a jármű jobb első ülésén ülő férfi a helyszínen életét vesztette.


A nyomozás során a román állampolgárokat nemzetközi jogsegély keretén belül hallgatták ki. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta a járási ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!