Baleset a 86-os főúton Jánossomorjánál: két autó ütközött, egy ember megsérült - fotók

Információink szerint a sofőr elaludhatott.

kisalfold.hu

A 86-os számú főút 175-ös kilométerszelvénynél, Jánossomorja térségében minden forgalmi sávban zavartalanul haladhat a forgalom. Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, ahol korábban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt - közölte a rendőrség.


A sofőr bevallása szerint elaludt a volánnál, majd járművével áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szabályosan közlekedő autónak ütközött.

Baleset a 86-os főúton Jánossomorjánál: két autó ütközött, egy ember megsérült




Előzmény - A rendőrség közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt április 24-én 6 óra 30 perckor a 86-os számú főút 175-ös kilométerszelvénynél. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges megállapítások szerint a közlekedési balesetben egy személy sérült meg.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon - rendőri irányítás mellett – egy forgalmi sávon halad a forgalom - közölte a rendőrség.


Korábban - Két személyautó ütközött egymással a 86-os úton Jánossomorjánál, a Mosonmagyaróvár felé vezető útszakaszon - közölte hétfőn reggel a katasztrófavédelem.


A járművekbe senki nem szorult be. A műszaki mentést a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók végzik, jelenleg áramtalanítják az autókat. Az érintett útszakaszt a mentési munkálatok mostani fázisában lezárták a forgalom előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!