Autószállító tréler és személygépkocsi ütközött az M1-esen Mosonmagyaróvárnál - fotó

Két ember megsérült, a mentők kórházba vitték őket.

Kisalföld napilap

Az érintett helyszínen a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 15 óra 15 perctől újra zavartalanul halad - írja honlapján a rendőrség, egy fotót is megosztottak a balesetről:

Fotó: rendőrség

Fotó: rendőrség

Korábban írtuk:

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtök délután az M1-es autópálya 154. kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.


A balesetben - az elsődleges információk szerint - két ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. Bertalan István, a kórház igazgatója lapunknak elmondta, hogy az egyik személy fejsérülést szenvedett, de rövid megfigyelés után haza mehetett. A másik személy pedig csuklósérülést szenvedett.


A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom, rendőri irányítás mellett, a leállósávban haladhat - tájékoztat honlapján a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!