Augusztus 20. - Négynapos összművészeti fesztivál Mosonmagyaróváron

Idén ismét négynapos összművészeti programsorozattal várják az érdeklődőket augusztus 17. és 20. között Mosonmagyaróváron, a Szent István Napokon.

kisalfold.hu

A közleményben kiemelték, hogy a négy nap alatt fellép többek között a Quimby, a Budapest Bár, Szikora Róbert és az R-GO, augusztus 20-án pedig az István, a király rockopera koncertváltozata lesz a fő produkció. A Szigetköz legnagyobb, ingyenes fesztiválján idén is számos gyermekkoncert, családi program, kiállításmegnyitó várja a vendégeket.


Augusztus 17-én a fúvószenéé lesz a főszerep, a fesztivál első napján lesz ugyanis a VI. Nemzetközi Fúvószenei Találkozó, amelyen a helyiek mellett külföldi és magyar vendégzenekarok lépnek színpadra. Utána az Ataru Taiko Ütőegyüttes, majd a Fourtissimo zenekar következik, 22 órától pedig a legendás amerikai fesztivál 50. évfordulójára készült, Woodstock 50 című produkciót láthatják az érdeklődők


Augusztus 18-án retró bulira várják a közönséget, Szikora Róbert és az R-Go, valamint a Neoton Família sztárjai lépnek színpadra, majd utcabál zárja az estét.


Augusztus 19-én Cirkusz az egész világ címmel egész délután gólyalábasok, zsonglőrök, pantomimesek idézik meg a cirkusz világát. A délután és az este folyamán Takáts Eszter, a Budapest Bár, a Quimby és a Mary PopKids is fellép.


Augusztus 20-án délelőtt ünnepséggel, koszorúzással és gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket, közben óriásbográcsban mintegy 1500 adag halászlé készül.


A programsorozatra idén először rendhagyó produkcióval készülnek a helyi táncosok, a Fesztivál utcán közel kétszázan táncolnak majd együtt. Az idei Szent István Napok rendezvénysorozatot az István, a király rockopera koncertváltozata zárja Feke Pál és Dolhai Attila főszereplésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!