Zavartan viselkedett, kábítószer lapult a 28 éves férfinál Mosonmagyaróváron - fotók

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

kisalfold.hu

A nyomozás adatai szerint a rendőrök 2019. március 2-án 8 óra 25 perckor Mosonmagyaróváron, a Töltés úton igazoltattak egy gyalogost. A férfi az ellenőrzéskor zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták ruházatát, amiben kábítószergyanús anyagokat találtak, amelyeket lefoglaltak. A 28 éves helyi lakost az intézkedők elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A lefoglalt anyagok tekintetében a nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy azok kábítószernek minősülnek.

 


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadta az illetékes járási ügyészségnek.

 

Fotók: Police.hu

Fotók: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!