Városmarketing - Lébény értékeit videón is népszerűsítik

Kétszeres Városmarketing Gyémánt Díjat érdemelt ki Lébény a város imázsfilmjével és a méhnyakrák elleni Mályvavirág rendezvényével.

Mészely Réka

A Magyar Marketing Szövetség negyedik Országos Városmarketing Díj pályázatára 76 nevezés érkezett 23 várostól. A napokban szervezett díjátadón Lébény két elismerést is átvehetett.


Két kategóriában nyertek


– Idén a város imázsfilmjével nyertünk „Külső kommunikációs megoldások" kategóriában, illetve a Mályvavirág programunkkal rendezvények kategóriában – tudtuk meg Pusztai Dóra polgármesteri referenstől. A megye legfiatalabb városának ez a hatodik gyémántdíja. 2016-ban és 2017-ben is két-két díjjal lettek gazdagabbak. A polgármesteri hivatal munkatársa szerint jövőre is terveznek indulni legalább két kategóriában. 


Zsinórban harmadszor


– Fontos visszajelzés ez az elismerés a városnak, azt mutatja, hogy az általunk végzett marketingtevékenység magas szakmai elismerést is el tud nyerni immár harmadik éve. Lébény marketingjét tudatosan építjük, és ennek most már számos eredménye is megmutatkozott. Ezen az úton szeretnénk továbbhaladni és még ismertebbé tenni városunkat – vélekedett Pusztai Dóra.

 

Kovács Gábor lébényi polgármester dr. Piskóti Istvánnal, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagjával és az elismeréssel.

Kovács Gábor lébényi polgármester dr. Piskóti Istvánnal, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagjával és az elismeréssel.


Pezsgő élet, kisvárosi hangulat


– Céljaink között jelöltük meg a településünk bemutatását, az érdeklődés felkeltését, az idelátogatók számának növelését, valamint annak az érzésnek a közvetítését, hogy "milyen jó lehet itt lakni". A filmben megjelenik mindaz, amire büszkék lehetünk: a hóvirág és a természeti értékek, a Szent Jakab-templom és a zarándoklat. Kiemeltük településünk sokszínűségét, amely rendezvényeinkben és a civil szervezetek összetettségében is megmutatkozik. Mindezek mellett azonban továbbra is őrizzük a vidéki kisváros jellegét, ahol még kerékpárral járnak az emberek, ahol ismerjük a szomszédunkat és mindenkinek van egy kedves szava a másikhoz. A videóban mutattuk be először városunk szlogenjét is a nagyközönségnek, amely így szól: „Kis város, nagy szívvel" – fejtette ki a referens.


A tabukat és a csendet nehéz megtörni 


A lébényi méhnyakrák elleni program a Mályvavirág Alapítvány programsorozatának egyik fontos állomása (erről bővebben a Kisalföld január 27-i számában "Mályvavirág »nyílik« Lébényben" címmel írtunk). A rendezvény arca – és egyben helyi nagykövete – László-Rosta Zsanett, aki maga is átesett a betegségen. Így az ő történetén keresztül ismerhették meg a résztvevők a nehézségek és a gyógyulás minden egyes részletét.


– Kiemelten igyekeztünk felhívni a figyelmet a szűrések fontosságára. A tematika is erre épült, hiszen a tabukat és a csendet nehéz megtörni. A végső célja a lébényi önkormányzatnak amellett, hogy sok ember látogasson el a rendezvényre, az, hogy a városban élő nők éljenek a felajánlott 40 ingyenes szűréssel és 40 negatív eredménnyel térhessenek haza – mondta a Kisalföldnek a városmarketinges szakember.

 

Pusztai Dóra és dr. Papp-Váry Árpád, az MMSZ alelnöke.

Pusztai Dóra és dr. Papp-Váry Árpád, az MMSZ alelnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!