Városi támogatásokról döntöttek Mosonmagyaróváron

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen alapítványi támogatásokról is döntöttek. Az Óvári Gazdász Alapítvány részére 2 millió forintot ítéltek meg a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar hallgatói létszámának növelésére. 932 ezer forinttal járul hozzá az önkormányzat a Segítő Kéz Alapítvány számára a Lotz Károly utca 2. szám alatti műemléki épület homlokzatának javításához.


A „Kühne Fúvószenekarért" Alapítvány 150 ezer forintot fordíthat bel- és külföldi vendégszerepléseinek buszköltségére. Az Éltes Mátyás Alapítvány a Fogyatékos Gyermekekért gyermeknapszervezését 100 ezer forinttal támogatják. A Menedék Állatvédő Alapítvány állatok ivartalanítására 50 ezer forintot fordíthat a városi keretből. A Gondoskodás Alapítvány sérült fiatalok nemzetközi találkozójának megrendezéséhez 50 ezer forintot kap, felnőttkorú sérültek nyaraltatására 190 ezer forintot. A „Fekete István Általános Iskola hátrányos helyzetű tanulóinak támogatásáért" Alapítványnak a Kele-nap megrendezéséhez 150 ezer forint segítséget nyújtanak.


A „Mosonmagyaróvár Közrendvédelméért" Közalapítványnak távfelügyelet átirányításának támogatására 150 ezer forintot szánnak, míg a „Hátrányos helyzetű tanulókért" Alapítványnak programjai megvalósításához 100 ezret.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!