Női kézilabda: buszon a mosonmagyaróvári bajnokok, úton az aranyjárat

A világ legerősebb női kézilabda-bajnokságának, a magyar NB I-nek lesz a részvevője az új idénytől az EU-FIRE Mosonmagyaróvár, amely ezt a sikert pénteken is megünnepli.

Az együttes délelőtt útra kel a klub új, gyönyörűen feldíszített nagy autóbuszával, hogy aztán a bajnokcsapatát ünneplő város több részébe is eljusson, s találkozzon a szurkolóival, a szimpatizánsaival, a támogatóival. Az UFM Arénából 11 órakor indul az "aranyjárat", hogy aztán először a Városháza dísztermében köszöntsék a csapatot, majd jó néhány iskola és cég is a rövid állomáshelyek között szerepel.


A 19 órakor kezdődő utolsó bajnoki mérkőzés is természetesen az ünneplésről szól, remek kiegészítő programok várják a bajnokavatóra kilátogató nézőket. A mérkőzés után következik a díjátadó ünnepség, ahol egyedülálló módon, az MKC két felnőtt csapata is aranyérmet vehet át, azaz ősztől NB I-es és NB II-es együttese is lesz Mosonmagyaróvárnak. Lesz tűzijáték majd bankett, zene, ahol együtt ünnepelhet mindenki, aki tett ezért a sporttörténelmi sikerért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!