Mosonudvarról lopott vasat egy fiatal férfi és egy nő - Lovaskocsival vitték a szajrét - fotók

A 35 éves férfi és a 24 éves mosonmagyaróvári nő a fémet leadta egy telepen.

kisalfold.hu

A nyomozás adatai szerint január 14-én 12 óra 50 perckor bejelentés érkezett egy mosonudvari kft. telephelyéről, hogy onnan ismeretlen személyek ellopták az eladásra összekészített fémet - közölte csütörtökön a rendőrség.


A helyszínre kiérkező rendőröknek egy ott dolgozó elmondta, hogy Mosonmagyaróváron, a Báger tó mögötti földes úton látott egy férfit, aki lovas kocsival közlekedett, amin nagy mennyiségű fémhulladék volt. A bejelentő azt is elmondta, hogy a látott fémdarabok nagyon hasonlítottak arra, amiket a kft. tanyáján ők korábban összeraktak. A rendőrök február 15-én adatgyűjtést követően beazonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a lovas kocsit hajtó L. M. 35 éves, valamint bűntársát R. K. 24 éves mosonmagyaróvári lakosokat. A rendőrök a házkutatás alkalmával lefoglalták azt a lovas kocsit, amivel a tettesek a bűncselekményt elkövették.

Mosonudvari tanyáról lopott vasat egy fiatal férfi és egy nő




A rendőrkapitányságon a 35 éves férfit és a 24 éves nőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését és elmondták, hogy a fémet az egyik fémhulladékokat értékesítő telephelyen adták le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!