Győri és szlovák férfit csíptek el a rendőrök, akiknél 5 és fél kiló kábszer volt - videó, fotó

A nyomozók egy mecséri házban 4733 gramm kábítószergyanús port és növényi törmeléket foglaltak le.

kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói összehangolt bűnügyi ellenőrzést tartottak, amelynek alkalmával február 13-án 18 óra 30 perckor egy személygépjármű sofőrjét és utasát ellenőrizték. A gépkocsi átvizsgálásakor a rendőrök összesen bruttó 686 gramm kábítószergyanús port és növényi törmeléket, valamint nagy mennyiségű külföldi fizetőeszközt találtak, ezért az autó vezetőjét, a 30 éves I. P. győri lakost és utasát, S. T. 35 éves szlovák állampolgárt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították - közölte kedden a rendőrség.

 



A nyomozók később házkutatást tartottak S. T. mecséri tartózkodási helyén, ahol további bruttó 4733 gramm kábítószergyanús port és növényi törmeléket foglaltak le. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a két férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Győri és szlovák férfit csíptek el a rendőrök


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!