BMW-s gázolta halálra a biciklit toló férfit a 86-os úton Mosonudvarnál - fotók

Az 56 éves férfi a helyszínen életét veszítette.

kisalfold.hu

Kerékpárját toló gyalogost ütött el egy személygépkocsi


22.45 - Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főút 183-as kilométerszelvényénél, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.


A helyszíni szemle adatai szerint Mosonmagyaróvár irányából Jánossomorja felé közlekedő BMW típusú személygépkocsi egy 56 éves férfit ütött el, aki gyalogosan – kerékpárját tolva - akart átkelni az úttesten. A közlekedési baleset során a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette.

A rendőrség fotói




19.40 - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 21-én 18 óra 10 perckor az 86-os számú főúton 183-as kilométerszelvénynél, Mosonudvar térségében - közölte a rendőrség.


Jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint - eddig ismeretlen körülmények között - egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárt toló férfit, aki át akart kelni az úttesten. A közlekedési baleset során a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedési balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás volt érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad.


19.15 - Az útinform tájékoztatása szerint a 86-os főút 183-as km-nél Újudvar térségében kerékpárost gázolt el egy személygépkocsi. A helyszínelés akadályozza a forgalmat, ezért a fél útpályát lezárták.


18.45 - Olvasónk tájékoztatása szerint halálos baleset történt szombat este a 86-os főúton Mosonudvarnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!