A Dal: a ByTheWay bízik a közönségében

A győri és mosonmagyaróvári kötődésű Feng Ya Ou Ferenc beszélt arról a kisalfold.hu-nak, mivel készül a ByTheWay A Dal szombati középdöntőjére.

Szükösdi Judit

A ByTheWay a tévénézők szavazataival jutott A Dal középdöntőjébe. A csapat győri és mosonmagyaróvári kötődésű énekese, Feng Ya Ou Ferenc elmondása szerint akkor annyira örültek a sikernek, hogy megígérték a rajongóknak: a folytatásban még látványosabb koreográfiájuk lesz. Azonban ezt azóta átértékelték a fiúk.


"Úgy érezzük, pont azzal volt a probléma, hogy nagyon elő akartuk adni a Free To Fly-t. Mostanra levettük a körítést, a hangzásra megyünk rá, maga a dal a lényeg" - mondta a kisalfold.hu-nak Feng Ya Ou Ferenc.

 


Az énekes hozzátette: "Ha egy fiúbandáról van szó, sokan a szemükkel hallgatják a dalt, hát ha még bohóckodnánk is... Inkább megmutatjuk, sokkal többek vagyunk annál, mint egy tipikus fiúcsapat. Mi írtuk és hangszereltük a dalunkat, szombat este is hangszerekkel állunk majd színpadra."


A fináléba már csak az első három helyezett produkció jut tovább automatikusan, ám a vigaszágas szavazás nyertese még bejuthat a döntőbe. A ByTheWay bízik abban, ha úgy alakul, a közönségük most is mellettük lesz, nagyon hálásak az eddigi támogatásért. 

A Dal 2016 Akusztik


A Dal honlapján még tart a szavazás az akusztikus változatokra, ide kattintva lehet voksolni a dalokra, így a ByTheWay Free to Fly című számára is >>


Az online szavazás nyertes előadója a Petőfi Akusztik koncertsorozat keretében 52 perces önálló koncertlehetőséget kap, amit rögzít és műsorára tűz a Petőfi Rádió.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!