Mosonmagyaróvári kislány a világ legszebb nyolcévese

Stinner Lili 12 ország versenyzői közül ért el első helyezést Bulgáriában, Little Miss Planet 2015 címet kapott. Ezzel a világ legszebb nyolcéves kislánya lett.

Június végén Bulgáriában rendezték meg a Little Miss & Mister Planet nevű, rangos nemzetközi gyermekmodell versenyt, amelyen 12 ország képviseltette magát.

A magyar indulók a Sztárcsemete Hungary szervezésében utaztak a Bulgáriába, ügyesen helytálltak és komoly sikereket értek el. Stinner Lili korosztályában tarolt a modellvilágversenyen, ezzel ő lett a világ legszebb nyolcéves kislánya.

Lili Unokatestvére, a tízéves Sölétormos Dávid szintén első helyen végzett, elnyerve ezzel a Little Mister Planet 2015 címet.

Lili Unokatestvére, a tízéves Sölétormos Dávid szintén első helyen végzett, elnyerve ezzel a Little Mister Planet 2015 címet.
Lili már több fotózáson is részt vett Budapesten, az egyik ilyen fotózás eredményét látva hívták meg a versenyre. A részvételhez ugyanis egy magyarországon megnyert versenyenen, vagy meghíváson keresztül vezet az út.

Az ötnapos rendezvényen a gyermekeknek különböző feladatokat kellett megoldaniuk, esténként pedig a kifutón is bizonyítaniuk kellett.

"A versenyre előírás volt egy rövid angol bemutatkozás és egy néhány perces tehetség-show, ami Lili esetében tánc volt. A kifutón különböző ruhadarabokat kellett bemutatnia: magyar népviseletet, koktélruhát, gálaruhát és egy mesehős ruhát. Ebben nagy segítségünkre volt Csáki Zsuzsanna stylist, a Mr & Mrs esküvői ruhaszalon tulajdonosa" - mesélte a kisalfold.hu-nak Németh-Zettl Nikolett, Lili édesanyja, aki kislánya lelkét készítette fel a megmérettetésre.


"A verseny előtt megkérdeztem, egyáltalán akarja-e ezt az egészet. Nagyon szerette volna, ezért indultunk. Nem volt célunk, nyaralásnak fogtuk fel, a helyezés csak másodlagos volt. Előtte sokat beszélgettünk és arra is próbáltam felkészíteni, hogy ne legyen csalódott, ha nem ér el helyezést" - tette hozzá.

Lili végül a korosztályában megnyerte a versenyt, amivel egyben meghívást is kapott a szeptemberi törökországi világversenyre is. Az élményeken és a dicsőségen túl azonban sokkal fontosabb dolgokat is nyert.


"Sok másik gyerekkel ismerkedett meg és barátkozott össze, velük azóta is tartja a kapcsolatot. A gyönyörű ruhák mellett a próbákat és a programokat is nagyon élvezte, azonban van valami ami ennél is fontosabb: a verseny önbizalmat adott neki. Kevesen tudják, de valójában sohasem gondolta igazán szépnek magát" - árulta el Nikolett.

Lili a szeptemberi versenyt is nagyon várja, utána azonban felfüggesztik a modellkedést: szülei a kislány tanulmányaira, nyelvtudásának fejlesztésére koncentrálnak majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!