Jubileumok fesztiválja

A majoroki városrész kiemelt rendezvénye, a Majoroki Fesztivál idén július 11-én, szombaton reggel 8 órától várja vendégeit.

Az egyre népszerűbb közösségi találkahelyen idén kiemelten fontos évfordulókat ünnepelnek: a Majoroki Fesztivál 10, a Majoroki Kör Egyesület 20, a Majoroki Nyugdíjas Klub 45 éves évfordulójára emlékeznek. Az egyesület alapításának dátuma – 1995. július 11. – is az idei rendezvény napjára esik.

A szervezők szeretnék mindhárom évfordulót méltóképpen megrendezni, a színvonalat megtartva, hagyományaikat, helyi értékeiket megőrizve.
Az idei Majoroki Fesztivál reggel főzőversennyel kezdődik. A délelőtt a gyermekeké: táncos-zenés programok, sakkverseny, fafaragás, rajzverseny, gyöngyfűzés várja a kicsiket-nagyokat.
„Délebédhez szól a nóta" címmel örökzöld dallamok hangzanak fel. Négy órától a városrészi Ujhelyi-iskola táncos növendékei, a Majoroki Nyugdíjas Klub művészeti csoportja, a Mosonmagyaróvári Nagycsaládosok Egyesületének tánccsoportja, a Mosonmagyaróvári Gazdász néptánccsoport lép színpadra, majd a Mofém Fúvószenekar és a levéli harmonikások adnak műsort. Este nyolc órától utcabál kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!