Nem parafenomén a mosonmagyaróvári államtitkár, csak sajátosan telefonál - fotó

Nagy István lapunknak elárulta: egy speciális módszert fejlesztett ki a telefonáláshoz, amivel a készüléket arcán egyensúlyozva tartva is tud beszélni.

kisalfold.hu

 

Nem parafenomén az államtitkár

Nincsenek természetfeletti képességei Nagy Istvánnak. Ezt az államtitkár árulta el lapunk érdeklődésére annak okán, hogy hétfőn a Parlamentben olyan fotó készült róla, ami ennek az ellenkezőjét veti fel. A képviselő csupán egy sajátos telefonálási módszert dolgozott ki.

Futótűzként terjedt az interneten és rövid idő alatt több ezren osztották meg azt a felvételt, amit az MTI fotóriportere készítette hétfőn a Parlamentben Nagy Istvánról, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkáráról, a térség országgyűlési képviselőjéről. A felvételen az látszik, amint a politikus kicsit oldalra hajtott fejjel, anélkül, hogy a kezében tartotta volna, a fülén egyensúlyozva a készülékkel beszél.

Többen rögtön találgatni kezdtek a képviselő természetfeletti képességiről, amivel le tudta győzni a gravitációt.

„Nem vagyok parafenomén" – jelentette ki a Kisalföld érdeklődésére Nagy István, hozzátéve: őt is meglepte, hogy ilyen óriási nyilvánosságot kapott ezzel a fotóval, amin jót nevetett. Noha, mint mondja, jobban örül, amikor a munkája miatt áll az érdeklődés középpontjában.

Nagy István lapunknak elárulta:  egy speciális módszert fejlesztett ki a telefonáláshoz, amivel a készüléket arcán egyensúlyozva tartva is tud beszélni, így a két keze szabaddá válik. Azt mondja, sokszor előfordul, hogy irodájában telefonálás közben iratokat kell keresnie. Ehhez viszont mindkét kezére szükség van. Így alakult ki ez a módszer, ami a fotón is látszik. Hétfőn korán érkezett a Parlamentbe, mint mondja: a plenáris ülés kezdete előtt végre a saját képviselői helyére ülhetett. Amíg várta az ülés kezdetét, hívták telefonon. Közben azonban keresgélt valamit a papírjai között a pad alatt, így rutinosan a már bevált módszert alkalmazta. Ezt örökítette meg a szemfüles fotós.

Korábban - Ön tudna így telefonálni?

[namelink name="Nagy István"], a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára telefonál az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. március 30-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!