Utánnyomás a Duna-könyvből

A megyében élők kíváncsiak a vízlépcső-beruházás és leállítása hátterére – ez szűrhető le abból, hogy az Eltaszított fele királyság című Duna-könyvünk első kiadása két hét alatt szinte teljesen elfogyott, így utánnyomást kértünk a Palatia nyomdából megrendelőinknek, előfizetőinknek.

kisalfold.hu

„Jól sikerült az arculata, könnyen olvasható a szöveg és a képek minősége is átlagon felüli. A mellékelt szigetközi hullámtérkép is kuriózum a maga nemében" – véleményezte nekünk küldött levelében a győri Szabó István az Eltaszított fele királyság című kötetünket. „Vízépítő mérnökként 12 évig dolgoztam az építkezésen, a beruházói oldalon. Résztvevője voltam a havi operatív megbeszéléseknek, s számtalan delegációt és pesti potentátot kalauzoltam ez alatt a hosszú idő alatt."

„Nagyon fontos, hogy nem marad nyom nélkül a vízlépcsőrendszer leállításának története. Igaz, mint sok minden Magyarországon, ez a szerintem is hazaárulással felérő rossz döntés és annak minden következménye megtorlatlan maradt."

Az utánnyomás a héten elkészül a Palatia Nyomdában.

Az utánnyomás a héten elkészül a Palatia Nyomdában.

„Még belevettem volna a könyvbe a vízlépcső megvalósításának indokoltságát, dr. Mosonyi Emil professzor méltatását. Miután sem az ország vezetői, sem a laikus közvélemény nem értette, ismerte a vízlépcsőrendszer lényegét (a hatalom pedig a vizes szakmának nem engedte meg, hogy ezt minden lehető fórumon ismertethesse), eddig csak a zöldek véleménye dominált."

A könyvnek folyamatosan frissülő Facebook-oldala is van. Pintér Krisztián ezen így írt a kötetről: „Nem vagyok szigetközi, de középiskolás korom óta rajongok ezért a helyért. Minap vettem át a könyvet, elkezdtem olvasni. Nagyon tetszik az összeállítás, igényes a kivitelezés, szépek a fényképek. Maga az írás hiánypótló, már régóta vártam, hogy megtudjam, mi és kik álltak a Duna elterelésének hátterében. A kötetet ajándéknak szánom, az én példányomat decemberben veszem meg."

Az utánnyomás a héten elkészül a Palatia Nyomdában. Megrendelőinknek jövő héten szállítjuk ki a könyveket. Az Eltaszított fele királyság ügyfélszolgálatainkon továbbra is megvásárolható.

Címkék#Duna#könyv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!