Jávor Miklós a Jobbik polgármesterjelöltje

Mosonmagyaróvár valamennyi körzetében indítanak képviselőjelölteket, a párt polgármesterjelöltje és listavezetője Jávor Miklós.

Mosonmagyaróvár valamennyi körzetében indítanak képviselőjelölteket, a párt polgármesterjelöltje és listavezetője [namelink name="Jávor Miklós"] – derült ki a Jobbik mosoni irodájában tartott sajtótájékoztatón.

[namelink name="Magyar Zoltán"] országgyűlési képviselő, megyei pártelnök kiemelte: Kopetti Tamás önkormányzati képviselő halálával nemcsak egy barátot veszítettek el, hanem a mosonmagyaróvári ügyekben leginkább jártas politikust. Éppen ezért a Jobbiknál fokozott figyelem irányult a Lajta-parti városra.

– Olyan jelöltet indítunk Jávor Miklós személyében, aki tősgyökeres mosonmagyaróváriként jól ismeri a város gondjait – fűzte hozzá a megyei elnök. Megjegyezte: kritikával szemlélik, hogy Szabó Miklós korábbi polgármester a Fidesszel összefogva indul képviselőjelöltként. „Követeljük, hogy a háttéralkut hozzák nyilvánosságra."

– Megélhetés, rend és elszámoltatás – a Jobbik programjának pilléreit szeretnénk végrehajtani – vette át a szót a 26 éves, történész polgármesterjelölt, aki mint mondta, friss, magyarhoz méltó, professzionális, korrupciómentes és emberközpontú városvezetést képzeltek el. Jávor Miklós a helyi adók átstrukturálása mellett a helyi gazdaság hajtómotorjaként a helyi kis- és közepes vállalkozókat látja az idegen érdekeket képviselő multikkal szemben. A szociális bűnözés felszámolását is fontosnak tartja.

– Hogy Moson ne a város szégyenfoltja, gettója legyen, a kritikus pontok bekamerázása mellett még szélesebb együttműködést szeretnénk kialakítani a polgárőrséggel, a rendőrséggel – emelte ki Jávor Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!