Felbőgnek a motorok! III. UNO Robogó Roadshow

Az országos turné május 31-én érkezik Mosonmagyaróvárra.

kisalfold.hu

Az előző évek sikerére való tekintettel, immár harmadik alkalommal rendezi meg az UNO Autó-Motor a Robogó Roadshow-t. Az országos turné keretében idén május 31-én érkezik Mosonmagyaróvárra a "kétkerekű cirkusz". A szervezők reggel 9 órától várják robogóikkal együtt a hagyományos ügyességi versenyen részt venni vágyókat, valamint a szurkolókat és nézőket a Művelődési Ház parkolójába. A vállalkozó kedvűek a KRESZ-ből ismert ügyességi pályán mérhetik össze tudásukat, és a végén megtudhatják, Fortuna kegyeltjei-e, ha megforgatják a szerencsekereket.Hogyan is kell szabályosan teljesíteni az útvonalat? Egy avatott motoros rendőr fogja bemutatni mindenkinek. A legjobbak éremmel vagy serleggel térhetnek haza.Az ingyenes motorteljesítmény-mérés után tanácsot is kaphatnak első kézből a szakemberektől.

A rendezvény show-műsora egy motoros ügyességi bemutató lesz, melyet az ország egyik legismertebb stuntos bohóca, Gergely Sanyi mutat be. Nem ajánljuk, hogy bárki megpróbálja utánozni!

A látogatók beülhetnek egy igazi amerikai rendőrautóba, felülhetnek és
tehetnek egy kört a Family-kisvonattal.

A mentők munkatársaitól elsősegélynyújtó- és életmentési bemutatót
láthatunk, a tűzoltóság járművét pedig bárki kipróbálhatja.

Veteránjárművek kiállítása és versenye is színesíti ezt a motoros napot.

A gyerekeket arcfestés várja.

A regisztrálók és tesztlapot kitöltők ajándékot kapnak. A rendezvény
látogatása ingyenes. Mindenkit sok szeretettel várunk.

UNO MOTOR - minden, ami motor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!