Miss Alpok-Adria

2014.12.11. 13:42

Újvilág Ékszer Óra – Örömet szerzünk

A Miss Alpok-Adria Megyei Döntőjének támogatója!

kisalfold.hu

A családi vállalkozásként működő cég 1993-ban indult el egy győri, Újvilág utcai ékszerüzlet nyitásával. A dinamikus növekedésnek köszönhetően ma már 8 üzlettel rendelkezünk Győrben a Belvárosban, az Intersparban és az Árkádban, Tatabányán a Fő téren, az Intersparban és a Vértes Centerben, Budapesten pedig az Alleeban és az Europarkban.

Üzleteink 2013-ban a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj második helyét érték el a kis és középvállalkozások személyes ügyfélkiszolgálás kategóriájában, így amennyiben ellátogat hozzánk, biztosan kedves és szakszerű kiszolgálásban részesül.

Kínálatunkban divatos és megfizethető árú arany- és ezüst ékszerek – gyűrű, karkötő, nyaklánc, medál - széles választéka mellett a legkedveltebb klasszikus óramárkák ( többek között a Tissot, Marvin, Certina, Citizen, Seiko, Bulova, Festina, Doxa), a legsikeresebb és legnépszerűbb divatmárkák órakollekciói (mint a Tommy Hilfiger, Fossil, Michael Kors, Gant, Guess, Hugo Boss, Armani, GO Girl Only, Police, Nautica, Esprit, IceWatch), a világmárkák divatékszer kollekciói (többek között a Thomas Sabo, Pandora, Tommy Hilfiger, DKNY, Fossil, Guess) valamint az akár készletről is elvihető eljegyzési gyűrű- és karikagyűrű kollekciók (Gerstner Trauringe) is megtalálhatók.

Árainkat korrekt árképzéssel kalkuláljuk, így nálunk irreális kedvezmények helyett reális árakat talál. Üzleteink arany- és ezüst ékszer kínálatát kellő gondossággal, 21 éves tapasztalattal, a hazai és a nemzetközi trendeket követve, több mint 80 hazai és számos külföldi szállító kínálatából válogatjuk össze. Üzleteinkben különféle szolgáltatással várjuk vásárlóinkat, többek között ékszerjavítással, elem és szíjcserével, gravírozással és törtarany felvásárlással.

Amennyiben üzleteink zárva vannak, vagy olyan márkát keres, melyet nem talál meg üzletünkben esetleg nyugodt környezetben szeretné kiválasztani a megvásárolni kívánt ékszert vagy órát, úgy érdemes meglátogatnia a www.ekszer-ora.hu web áruházunkat. Itt 8 üzletünk valós készlete, több mint 15.000 termék, 42 óramárka és 12 népszerű ékszermárka teljes kínálata található egy helyen – így a ma Magyarországon működő online kereskedők között az egyik legnagyobb kínálattal állunk rendelkezésre. Célunk, hogy örömet szerezzünk, ezért azonnali kedvezmények, kihagyhatatlan, értékes ajándékok, 7 napos, napi 11 órás segítőkész ügyfélszolgálat, 14+8 nap visszavásárlási garancia, sőt akár másnapi és ingyenes házhozszállítás várják az ékszerek és órák szerelmeseit.



Szeretnénk elérni, ha bármilyen ékszerrel vagy órával kapcsolatos igénye, problémája, kérése merül fel, üzleteink vagy webshopunk jusson eszébe, és segíteni tudjunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!