Miss Alpok-Adria

2014.12.05. 15:48

KROKKO a cipők világa

A Miss Alpok-Adria Győr-Moson-Sopron Megye Szépe főtámogatója.

A családi tulajdonban lévő KROKKO cipőboltok 30 éve igyekeznek kiszolgálni a győri vásárlók igényeit. Amit cégünk a kezdetektől képvisel, az a minőségi termékek és az elérhető ár összhangja. A több évtizedes tapasztalatainkat elsősorban a gazdag mintakollekció kialakításában és bővítésében, a minőség biztosításában kamatoztatjuk. Arra törekszünk, hogy maximálisan megfeleljünk vevőink igényeinek, a változó piaci elvárásoknak.

Üzleteinkben minden szezonban megtalálhatóak a legnagyobb világmárkák legnépszerűbb képviselői: Tamaris, Rieker, Bugatti, Josef Seibel, s.Oliver, Mustang, Claudio Dessi, Lux, Via Roma, Carinii, Bioeco, Conhpol, Roberto Verbano, The Flexx, tavasztól pedig a Gerry Weber. A felnőtt minőségi divat lábbelik mellett, hangsúlyt fektetünk a Batzbiopapucsokra is.



Az olasz The Flexx brand minden alkalomra készít lábbeliket és csakis a legpuhább és legtermészetesebb alapanyagokat alkalmazza a cipőkészítés folyamata során. Az olaszországi Tuscanyban készülnek a speciálisan a gyárnak szabadalmaztatott technológiával előállított cipők, ahol az innováció és a hagyományos gyártási folyamatok találkoznak. A különleges szabadalomnak köszönhetően a cipők rendkívül rugalmasak, pehelykönnyűek és mégis jól csillapítják a rezgést. Egyedi design-ja, az ún. 'Stitch and Turn' design biztosítja az egész napon át tartó kényelmet.

Termékeink színes palettájával arra törekszünk, hogy vásárlóink ki tudják fejezni személyiségüket, hiszen az ő megelégedésükre forgalmazunk minden egyes pár cipőt.



Szakszerű és kedves kiszolgálással segítjük a legmegfelelőbb választást. Eladóink stílustanácsot is szívesen adnak, és őszintén megmondják ha valamelyik cipő nem áll jól. Üzleteinkben a cipők mellett a divattáskák, bőrtáskák, pénztárcák is hangsúlyos szerepet kapnak, hiszen ugyanolyan fontos kiegészítők, mint a megfelelően megválasztott lábbeli.

Mivel a család minden tagjára gondolunk, a MEMO gyerekcipők választékát a MEMO Baby cipőkkel kibővítettük.

A MEMO kiemelten jó minőségű gyermeklábbeli, a gyerkőcöknek legmegfelelőbb természetes anyagokból, klasszikus stílusban készülnek. A termékcsalád egyedülálló tulajdonsága a talpon található diagnosztikai rendszer. Szakemberek több éves körültekintő kutatás során felismerték, hogy a MEMO cipőkben is alkalmazott szerkezeti és összeszerelési technológia, hatékony módszer a leggyakrabban előforduló testtartási problémák megelőzésére és kezelésére.

A MEMO Baby cipők abban különböznek a nagyobb gyerekek számára készített MEMO cipőktől, hogy a MEMO Baby gyermekcipők talpán nincs diagnosztikai felület, sem szupináció, mivel ezeknek a cipőknek a fő funkciója a megelőzés és a megfelelő fejlődési lehetőség biztosítása, nem pedig a diagnosztika vagy a korrekció, hisz a láb ebben a korban még nagy változásokon meg keresztül.



Szeretettel várjuk a cipők világában!

KROKKO cipőboltok:
Árkád Győr - 9027 Győr, Budai út 1. +36-30/556-8606
Győr Plaza - 9024 Győr, Vasvári Pál u. 1. +36-30/556-8567
Győr Belváros - 9021 Győr Jedlik Ányos u. 14. +36-30/556-8047

e-mail: [email protected]
web: http://www.krokko.hu/
facebook: https://www.facebook.com/krokkocipo

Címkék#alpokadria
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!