Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Lakás és kert
Praktikus ötleteket, hasznos szakértői írásokat kínál a Kisalföld lakberendezési- és kertmagazinja, a Lakás és Kert. Kéthetente megjelenő, 24/32 oldalas kiadványban minden olyan téma helyet kap, ami egy otthon felépítése, berendezése, csinosítása kapcsán felmerülhet, az alaprajz megtervezésétől az épületgépészeti és szigetelési megoldásokon át egészen a szobanövények gondozásáig és a gyümölcstermesztésig. Mindehhez a szakmai hátteret, s ezáltal a magazin hitelességét szakembergárdánk biztosítja; állandó szerzőink naprakészen követik a legújabb lakberendezési és kertészeti trendeket, aktualitásokat. Állandó rovataink között helyet kapnak az aktuális kerti teendők, a saját kezűleg megvalósítható dekorációs ötletek, az egy-egy gyógy- vagy haszonnövényt részletesen bemutató növénytár, az olvasói kertek bemutatása, valamint a témába vágó érdekességek a nagyvilágból.

Gasztro Magazin
A Kisalföld Gasztro magazin is a Lapcom „magazinkonyhájában” sül ki, kéthetente kínálva izgalmas menüt a gasztronómia szerteágazó területeiről. Szezonális témákkal, receptekkel, a magyar és nemzetközi konyha érdekességeivel, gasztroábécével, gasztroblogszemlével, diéta- és egészségtippek¬kel, valamint egy kis desszerttel igyekszünk izgatni olvasóink ízlelőbimbóit. A vacsoravendég rovatban egy-egy hazai sztár névjegyét és a konyhához fűződő kapcsolatát tálaljuk, míg a gasztrokalauzban külföldi sztárok ízlése szerinti menüt kínálunk.

Rejtvény Magazin
A kéthetente, szerdánként a Kisalföldben megjelenő rejtvénymagazinnal azoknak az olvasóinknak kedveskedünk, aki szeretik a fejtörőket. A 16 oldalas magazinban nyerő rejtvények is találhatóak, melyekkel még izgalmasabbá szeretnénk tenni a rejtvényfejtést. Nem csalódik a magazinban az sem, aki a skandi vagy a hagyományos feladványokat kedveli, de nem maradt ki a sudoku sem. Fejtsen és nyerjen!

HETI TV Magazin
A Kisalföld Heti TV magazin hétről hétre nemcsak 50 csatorna részletes programját kínálja, hanem szórakoztató tartalmakat is. A részletes műsorajánlókon kívül megtudhatja mit jósolnak Önnek a csillagok. Ha már elunta a tévézést, kapcsoljon ki egy kicsit a lapban található rejtvénnyel, vagy olvassa el aktuális interjúnkat! Segítünk: egy helyre gyűjtjük a heti legjobb meccseket, sztárcsapatokat és magyar érdekeltségű mérkőzéseket. Állandó kritikusunk Fáy Miklós írását se hagyja ki!

Lilla Magazin
Nőknek, nőkről őszintén, kedvesen, praktikusan, tabuk nélkül. Láthatatlan barátnőként kopogtatunk kéthetente a hölgyek ajtaján. A Kisalföld 24 oldalas női magazinja, a Lilla igyekszik az élet minden területén hasznos tanácsokkal és tippekkel ellátni az olvasókat: legyen az gyereknevelés, divat, életmód, spórolás, szépségápolás. Nem szégyellősködünk: nőgyógyász és szexuálpszichológus várja a kérdéseket, melyekre pontos, érthető válaszokat adnak. Mint minden női magazinban, nálunk is olvashatnak sztárinterjúkat, főzhetnek receptjeinkből, párkapcsolati horoszkópunkból pedig megtudhatják, mit jósolnak a csillagok. Ehhez természetesen a legjobbakat hívtuk kollégáknak: neves szakemberek, dietetikusok, orvosok, kozmetikusok, stylistok segítik munkánkat. Olvasóink kérésére folytatjuk az Átváltoztatjuk rovatot, ahol egy-egy szerencsés hölgyet a „szépítő csapatunkra” bízunk és megmutatjuk, hogyan tudják magukból a maximumot kihozni.

A Kisalföld irodalmi és könyves magazinja nyomtatásban október 18-án jelent utoljára, de Regényújságunk online elérhető. Legfőbb előnye, hogy nem kell két hetet várni, hiszen naponta frissülő tartalommal igyekszünk olvasóink kedvében járni, és okos eszközön pedig bárhol, bármikor olvasható.

Népszerű rovataink: Sztárkönyvtár, Titkok a kéziratban, Magyar Radír, Kortárs, történelem, A boldogság nyomában, hírességekről, krimi, könyvajánló, Versfelhő-fejtörő, Könyvből film/Filmből könyv Legyen az Öné is az olvasás élménye, nap mint nap, kattintson a www.kisalfold.hu/regenyujsag oldalra.

Kellemes olvasást kívánunk!

« Vissza a nyomtatott lap oldalra