Lélek

2020.01.06. 07:08

HÁLA A GYÓGYULÁSÉRT

“Tudván, hogy nem veszendő holmin, ezüstön vagy aranyon váltattatok meg a ti atyáitoktól örökölt hiábavaló életetekből. Hanem drága véren, mint hibátlan és szeplőtlen bárányén, a Krisztusén.” (Péter első levele 1,18-19)

kisalfold.hu

Múlt héten egy kedves házaspárral utaztunk együtt egy autóban, és elmesélték, hogy amikor a férfi súlyosan megbetegedett, akkor az orvosok hónapokkal későbbre adtak neki kivizsgálásra időpontot. Mint később kiderült, addigra meg is halt volna. De az egyik barátjuk, aki egy budapesti kórházban dolgozott, tudott szerezni számára egy közeli időpontot. El is mentek, az orvos alaposan megvizsgálta, időben kialakították a szükséges protokollt, a gyógyítási eljárásmódot, hogy a műtétje érdekében gyorsan cselekedjenek. A műtét jól sikerült, és a férfi meggyógyult, mivel időben cselekedtek.

A felesége elmondta, hogy a barátjuknak köszönhetik a férje életét, és ezért örökre lekötelezettjei maradnak. Nagy szeretettel beszéltek róla, és mérhetetlen hálát éreztek iránta az életmentő szeretetéért, a segítségért.

Tudod-e, hogy neked is van egy halálos betegséged? Nemcsak neked, a gyerekeknek, az ifjaknak, a felnőtteknek is, és minden embernek halálos betegsége az önzés, a türelmetlenség, a sértődékenység, a bántás, a megbántódás, a mértéktelenség, az irigység, a harag, a veszekedés, piszkálódás, rosszakarat stb.egy szóval: a bűn. Ezzel az emberi természettel születünk, és ha nem szállunk vele szembe, ha nem győzzük le, akkor az győz le bennünket, és ez a rossz természet pusztító hatásával elveszíti az életünket. Van egy nagyon jó hírem. Meg tudsz szabadulni, de csak úgy, ha igényled Krisztusnak, a Nagy Orvosnak a segítségét. Ő előre biztosította a gyógyulás lehetőségét a számodra. Keresztáldozatával legyőzte, hatástalanította, érvénytelenítette az önzés és a bűn halálos mérgét.

Te is és én is Jézus lekötelezettjei vagyunk örökre, mert Neki köszönhetjük a gyógyulásunkat, ahogyan az a férfi barátunk az orvos ismerősének. Jézusnak köszönhetjük szabadulásunkat az önzés halálos betegségéből.

Krisztus az életét adta érted! Tekints Rá úgy, mint a Megmentődre, és soha ne fogyjon ki szívedből a hála Iránta!

“Az Istennek pedig legyen hála az ő kimondhatatlan ajándékáért!” (Korinthusi második levél 9,15)

Szerető barátod: Attila bácsi

Tel.: 30/2-26-27-28

Címkék#lélek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!