AZ ÚR MEGSEGÍT, BÍZZÁL BENNE!

Többször megtapasztaltam az életemben, hogy a Gonosz haragszik rám és támad.

Vessed az Úrra a te terhedet, ő gondot visel rólad, és nem engedi, hogy valamikor ingadozzék az igaz. (Zsoltárok könyve 55,23)
 
TAPASZTALAT
 
Kedves Attila bácsi!
 
Többször megtapasztaltam az életemben, hogy a Gonosz haragszik rám és támad. Egyik alkalommal az egyik talentumomon, a fuvolán keresztül történt ez. Tudja, hogy nagyon szeretek fuvolázni, és hogy örömöm lelem benne, ezért itt próbálkozott. Egy héttel a koncert előtt balesetem lett a suliban. Röpizés közben meghúzódott a hüvelykujjam a jobb kezemen (ez is csoda volt, mert balkezes vagyok), és a sebészeten sínt tettek rá. Egy hétig kellett rajta hagyni, és a sín levétele pont a koncert napjára esett. Nagyon megijedtem, mert nagyon fontos volt nekem a koncert, és azon izgultam, hogy összejöjjön minden. Próbáltam minél többet gyakorolni a sínbe tett kezemmel, de hétvégére nagyon elkezdett fájni. Az volt az érzésem, hogy visszaesett, és nem lesz jó szerdára a koncertre. Imádkoztam érte és eldöntöttem, hogy akármi lesz, én akkor is el fogom játszani a darabjaimat!


Eljött a szerda, a kezemről levették a kötést délelőtt. Délután volt a koncert, és nagyon féltem, hogy elég erős lesz-e a kezem ahhoz, hogy tudjak játszani.


Este volt még egy főpróbám és Kittivel (ő kísért zongorán) olyan gyorsan eljátszottuk a darabot, amilyen gyorsan még akkor sem, amikor a kezemnek semmi baja sem volt! Ági, a tanárom majdnem leesett a székéről a meglepetéstől!


A koncert nagyon jól sikerült! Az volt a csoda, hogy mikor játszottam a fuvolán, a kezem egyáltalán nem fájt, de mikor már nem fuvoláztam, akkor elkezdett azonnal fájni! Erre azt mondta viccből az egyik tanárom, hogy akkor éjszaka is a fuvolával kell aludnom!
 
Egy hét múlva volt még egy karácsonyi hangverseny is. Itt is eljátszottam a darabot. Mielőtt azonban elkezdődött volna az est, nagyon rosszul lettem. Hasogatott a fejem és hányingerem lett. Nagyon féltem, hogy nem fogok tudni játszani, pedig ez mégy nagyobb koncert volt, mint a kamarakoncert. Ráadásul a Szavolyai-kastélyban rendezték! Miután eljátszottuk a darabunkat Kittivel, az igazgatónő azt mondta, hogy ez már felsőfokú művészet! Még a zenesuli legszigorúbb zongoratanára is gratulált nekünk, ami nagy megtiszteltetés!


Pedig nem voltam jól. Annyira, hogy nem emlékeztem, milyen volt a darab, mikor játszottam! Úgy éreztem, szétcsúszik a zongorakíséret és az én szólamom. Utólag visszahallgatva pedig nagyon jól sikerült! Hibátlanul! Jézus ismét megsegített, és mikor hazamentem ugyan hánytam, de aztán jól lettem!!


Nagyon hálás vagyok mindenért Neki!!!


Jézus soha nem hagy minket cserben, akármilyen apró is az az élethelyzet! Ezért is szeretem Őt!!
Hálás vagyok mindenért!!! Ki se tudom fejezni, annyira!!!
 
Sok-sok szeretettel: Virág (15 éves)
 
Ui.: Apa is üdvözli Attila bácsit! Meg az egész család. És Zsuzsa nénit is!!!
 
[email protected]
Tel.: 30/2-26-27-28

Címkék#lélek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!