Kisalföld logö

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Utoljára megfoghatta még a haldokló fia kezét

Édesanyja karjai között halt meg a 18 éves Shaun Payne, aki motorjával halálos balesetet szenvedett az angliai Hempsted egyik bekötőútján. Francine, a fiú édesanyja pár méterre volt a végzetes baleset helyszínétől a tragédia idején.
Shaun, Francine és Max, a meghalt fiú öccse együtt indultak el haza az anya munkahelyéről. A fiú motorra pattant, míg édesanyja kisebbik fiával autóval követték Shaunt. A hazafelé vezető úton dugóba kerültek, a kígyózó kocsisorban viszont Francine elvesztette szem elől nagyobbik fiát - írja a borsonline.hu.

Az anyát telefonon értesítette a család, hogy baleset történt azon az úton, ahol éppen araszoltak. Francine a legrosszabbtól tartva kipattant az autóból, és a baleset helyszínére rohant, ahol meglátta a földön haldokló fiát.

"Tizenöt autónyira volt tőlem Shaun. Ő még átért a kereszteződésben, de mi pirosat kaptunk" – emlékezett vissza a baleset estéjére Francine. "Az édesapja és a nagyszülei később értek oda. Végig fogtuk a kezét, amíg próbálták újraéleszteni. Senki sem tudja egyelőre, miért történt a baleset. Számunkra akkor este megállt a világ" – mondta megtörten az édesanya a Mirrornak.
 
Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy nő meghalt, többen megsebesültek segélyosztás közben Haitin

Egy fiatal nő meghalt, öt társa pedig megsebesült Haitin, amikor rendvédelmi erők fosztogatókra lőttek. Tovább olvasom