Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

Uniós támadás: a médiatörvénnyel méltatlanná válunk az elnöki posztra

A luxemburgi külügyminiszter bírálta kedden egy interjújában a magyar parlament által aznap hajnalban elfogadott médiatörvényt. Jean Asselborn szerint az Európai Bizottságnak sürgősen fel kell lépnie a jogszabály ellen.


"A tervezet egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére" - mondta a Németországban tartózkodó Asselborn telefonon a Reutersnak, utalva arra, hogy Magyarország január 1-jén átveszi az unió soros elnökségét.

"(A törvény) közvetlenül veszélyezteti a demokráciát. Az állam ellenőrzést fog gyakorolni a vélemény fölött" - jelentette ki, hozzátéve, hogy a jogszabállyal Magyarország hasonló csónakba kerül, mint amilyenben Fehéroroszország van. "Mostanáig (Aljakszandr) Lukasenkát (fehérorosz elnököt) tekintették az utolsó diktátornak Európában. Nem ez lesz a helyzet, amikor a törvény hatályba lép" - mondta Asselborn.

Olvasóink írták

120 hozzászólás
 • 120. Sagittarius 2010. december 25. 22:22
  „119. G.D 2010.12.25. 20:55
  "....akkor te is normális -emberi hangnemben válaszolsz.!"

  Amit Sándor mögmondott azt mögmondta!

  "Nem ellenedre szólok, csak véleményt nyilatkozok"

  Nem gördítek akadályt az utadba, sőt én is hasonlóképp teszek!

  "Bár nem vagyok biztos benne, hogy szabad-e ezt most már!"

  Most már szabad!
  A fekete Volgák szétrohadtak!
  A vallatótisztek többszázezres nyugdíjjal a Rózsadombon élik világukat!
  A fő ideológusok pedig a Kajmán-szigeteken nyaralnak OFF-SHORE cégeik pénzén!
  Szabad ország, szabad madár! :-))))))))))))))))))))))))))))”
 • 119. G.D 2010. december 25. 20:55
  „115.Sagittarius. A tisztességes emberi hangnememben bízhatsz, de a kritika akkor is meglessz, remélem, hogy ha ez előjön, akkor te is normális -emberi hangnemben válaszolsz.! Nem ellenedre szólok, csak véleményt nyilatkozok.--Bár nem vagyok biztos benne, hogy szabad-e ezt most már! Oh-jé!!”
 • 118. háté 2010. december 25. 20:26
  „Ezek nem tudják elviselni az igazságot, --lehet Magyarországon betiltják a zs---betűt?

  Zsidók karácsonyi üzenete: újabb törvények kellenek az antiszemitizmus ellen
  Úgy tűnik, a karácsony nem múlik el botrány nélkül. Ami csakis azért van, mert az antiszemitizmus mindig felüti undorító fejét. Hiába, a gójok már csak ilyen megátalkodott gyűlölködők. Most éppen Pireusz metropolitájáról, Seraphimról derült ki, hogy rasszista eszméket dédelget magában.
  Az egyik legnézettebb görög televíziós csatorna reggeli műsorában a megátalkodott ortodox főpap ugyanis arról beszélt, hogy a cionizmus tönkreteszi a családi értékeket, mi több, az ortodox kereszténység meggyengítésére is törekszik. Sőt, a szégyentelen főpap mindennek tetejében Görögország gazdasági bajaiért is a ,,nemzetközi zsidó pénzoligarchiát" okolta.
  Az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) azonban leleplezte a gyűlölködő főpapot. A szervezet elnöke, Moshe Kantor még december 22-én jelentette ki az alábbiakat: ,,Teljes mértékben elfogadhatatlan, hogy egy európai keresztény felekezet vezető személyisége ennyire visszataszító és gyűlölködő kijelentéseket tegyen. Ráadásul szavai a nemzeti televízióban hangoztak el, ami mutatja, hogy vannak, akik nem szégyellik ilyesfajta nézeteiket a nagy nyilvánosság előtt ismételgetni."

  Moshe Kantor, megragadva az alkalmat, újabb törvényeket követelt az antiszemitizmus megfékezése céljából. "Az európai nemzeteknek és az Európai Uniónak sürgősen szigorú törvényeket kell életbe léptetniük, melyek tiltják és büntetik az antiszemitizmus minden formáját. A mostani eset is bizonyítja, hogy a huszadik század lejáratódott eszméi még mindig léteznek Európában, ezért azonnali cselekvés szükséges" - üzente Moshe Kantor karácsony ünnepén a gójoknak.
  Az Európát felügyelő Zsidó Kongresszus elnöke felszólította továbbá a görög tartomány helytartóit, haladéktalanul léptessenek életbe törvényeket a ,,gyűlöletbeszéd" megfékezése céljából, a Görög Ortodox Egyház vezetőit pedig utasította a pireuszi metropolita leváltására.
  Seraphim metropolita a legnézettebb görög tévécsatorna, a Mega TV egyik reggeli műsorában arról beszélt, hogy a nemzetközi cionizmus ,,az egyszülős családmodell és az azonos neműek házasságának népszerűsítése" révén tönkreteszi a családi értékeket, mi több, szerinte a cionisták célja Görögország és az ortodox kereszténység feletti uralom megszerzése.
  És ha mindez a borzalom nem lett volna elég, Seraphim metropolita még azzal a képtelenséggel is megtoldotta mondandóját, miszerint Hitler a cionisták ,,eszköze volt, akit a Rotschild család finanszírozott azzal a céllal, hogy meggyőzze a zsidóságot az Izraelbe történő kivándorlás, egy új birodalom megalapításának szükségességéről". Ezen a ponton a metropolitát már megállítani sem lehetett, de rejtély a számomra, miért nem vezették ki erőszakkal a stúdióból, de például az is megoldás lett volna, ha megszakítják az adást, vagy lekapcsolják az ármaszolgáltatást, de ezek a gyanús görögök az égvilágon nem csináltak semmit. Melynek következtében elhangzott még egy kirívóan gyűlöletkeltő kijelentés: ,,Rockefeller, Rotchschild és Soros tartja ellenőrzése alatt a nemzetközi bankrendszert, amely irányítja az egész globalizációt."
  A Haaretz Service nyomán”
 • 117. háté 2010. december 25. 19:30
  „106. hozzászólás Sagittarius

  Te! ---hát nem cigány kultúráról írtam, cigány dalokról,---cigány muzsika bizony van.
  Na most nekik az lenne a dolguk, hogy a megfáradt Magyar embereket, szórakoztassák!
  Nekem is bazseváltak és bízom, még fognak is.
  --ezek több százezren vannak.”
 • 116. Sagittarius 2010. december 25. 19:28
  „115. G.D 2010.12.25. 19:18

  Nem kell elnézést kérned, én sem teszem. Ami megtörtént már úgy is menthetetlen!
  Természetesen amíg az utóbbi beírásaidban fellelhető tisztességes emberi hangnemben társalogsz, nyugodt lehetsz, hogy a válaszom is abban a hangnemben fogalmazódik!”
 • 115. G.D 2010. december 25. 19:18
  „Akkor most kibékünk, vagy hogy megy ez tovább?? Kekem fontos a béke! Elragadtattam volna magam? Elnézést kérek ezért .Sorry.---Provokálva éreztem magam!!”
 • 114. Sagittarius 2010. december 25. 19:04
  „112. G.D 2010.12.25. 18:18
  "Magyaroprszág sorsa a cél!--Szép-és békés Magyarország??-"

  Szívemből szóltál! Amen!

  <moderálva>”
 • 113. G.D 2010. december 25. 18:29
  „moderálva”
 • 112. G.D 2010. december 25. 18:18
  „Szia Sagittarius.
  Örülök, hogy valamiben egyetértessz velem, bár hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy miben!---Mi az, hogy a ti térfeletek és a mi térfelünk? Meg hát ki az a "Mi"?? Hát nem közös a cél??? Magyaroprszág sorsa a cél!--Szép-és békés Magyarország??--
  Lehet, hogy a tisztességes írással manapság nem lehet pontozni, de én mégis megpróbálom, nem akarom másként,-lehet, hogy hat!!-”
 • 111. Sagittarius 2010. december 25. 17:51
  „109. G.D 2010.12.25. 17:30

  Egyet értek veled! Nekem éppen ez fáj, csak ellenkező térfélről! Látom nem érted, hogy Mi miért nem állunk a Ti térfeletekre. Sajnos Mi sem értjük hogy Ti miért nem álltok a mi térfelünkre.

  Értékelem a tisztességes hangnemben írott hozzászólásod, ám a tisztességgel a mai világban eredményt elérni sajnos nem lehet!

  Félreértettél, én az elveimet képviselem, korra, szagra, színre, fajra, pártállásra és felekezeti hovatartozásra tekintet nélkül. Miattam Marslakó is lehetsz, ha az elveink azonosak.”
 • 110. G.D 2010. december 25. 17:36
  „Ja és még valami, ami neked fontos lehet. --- Én nem vagyok zsidó!--.-”
 • 109. G.D 2010. december 25. 17:30
  „95.Sagittarius.
  Nem puffogok, csak kicsit aggódok. Magyarnak érzem magam, érdekel a kis szülőhazám sorsa. ---Na ez bűn?--
  Annyit még a 87.hozzászólásodhoz, hogy a demokacia magába foglalja a szólásszabadságot!!--is.! Mindenki megmondhatja egy demokráciában a véleményét. Magyarországon ezt ezennel nem!! Sajnálatos dolog. Vigyázni kell ezennel, hogy hogyan nyilatkozik az ember. Szerintem ez hét lépés visszafele.
  Mégegyszer mondom, hogy ez nekem nem annyira fáj, mint a sok értelmes Magyarországon élő embernek, akiket csak szívből sajnálok, mert lehet, hogy ők nem is "oda" szavaztak, ha egyáltalán szavaztak!
  Sajnálom továbbá azt is, hogy ez a kis ország kettészakadt, nincs összetartás, nincs közös jó dolgokért küzdés, pedig minden rendelkezés minden magyar állampolgárt egyenlően érint, pártvonali hozzátartozásától függetlenül.”
 • 108. Sagittarius 2010. december 25. 16:40
  „107. meir 2010.12.25. 15:43
  "remelem az EU megszivatja veletek a hosszu bret!!!"

  Meg hát! -de ne gondold, hogy most találtad fel a spanyolviaszt! Mi Magyarok ezt már tudtuk mikor beléptünk az unióba! Évezredes történelmünk mutatja, ahova mi belépünk annak rövid úton "annyi"! :-))) Abban a pillanatban megpecsételődik a sorsa ahogy belépünk, vagy beléptetnek bennünket!
  Éppen így azok sorsa is a megsemmisülés akik megpróbálnak leigázni bennünket! Ez ellen még Ti szemiták sem tudtok tenni semmit! A pénz nem segít! Aláírtátok a haláos ítéleteteket, amikor ellenünk esküdtetek!”
 • 107. meir 2010. december 25. 15:43
  „moderálva”
 • 106. Sagittarius 2010. december 25. 12:15
  „104. háté 2010.12.25. 12:07

  Méééé, szerinted olyan hogy "cigány kultúra" létezik????? weheheheheheeeee....
  Bármilyen oldalról próbálom megközelíteni ezt a fogalmat, mindig zsákutcába jutok! Pedig dolgoztam rajta, hátha még is bennem van a hiba. Aki ezt bebizonyítja, hogy "cigány kultúra" létezik, megérdemli a Nóbel díjat!”
 • 105. Sagittarius 2010. december 25. 12:10
  „moderálva”
 • 104. háté 2010. december 25. 12:07
  „2010.12 25 Karácsony napja

  Műsor az 1-es adón: 22:45 Rost Andrea -Pannon dalok
  Magyar, cigány és zsidó népdalok a Kárpát-medencéből!

  Ennél lejjebb nincs már, zsidó népdalok!--ilyen nincs is, ha esetleg a "kitalált összetákolt héberül" van, nehogy már egy többmilliós magyar néppel vegyék egy lapra.
  Elzavarnám az összes médiát, hazánkból és újból indítanám.

  Bűnözők mint népdalosok?--kemence szökevények!”
 • 103. SC 2010. december 24. 23:25
  „101. hozzászólás Sagittarius
  Helló Sagittarius!
  Kellemes Ünnepeket!
  <moderálva>”
 • 102. háté 2010. december 24. 21:51
  „Megkezdődött: a JSM.hu-t levadásznák a fideszesek
  Mint azt a JSM.hu megtudta, hogy az egyik fideszes országgyűlési képviselő apja, az Egri Rendőrkapitányságnak címzett beadványában feljelentést tett két internetes oldal, a www.jsm.hu és a Csak a Jobbik blog ellen.
  A feljelentés hivatkozik személyiségi jogokra, ugyanis a szóban forgó portálokon megjelent pár vélemény, elemzés, hír, ami nem tetszik a benne szereplőknek.”
 • 101. Sagittarius 2010. december 24. 19:19
  „100. SC 2010.12.24. 18:32

  Ajánlom számodra az alábbi helyet megtekintésre! Jól fogsz mulatni! :-))))))

  http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/mediatorveny_-_komoly_biralatok_orbannak_esze_agaban_sincs_valtoztatni_a_jogszabalyon/2195539/”
120 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állítólag elraboltak száz illegális bevándorlót Mexikóban

Megtámadott egy vonatot és elrabolt mintegy száz közép-amerikai illegális bevándorlót egy fegyveres… Tovább olvasom