Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Szívszorító videó - édesanyja halálhírét így mondják el a 8 éves fiúnak

A felvételt nyilvánosságra hozó apa állítja, hogy nem megrendezett a videó, és a tanulságai miatt osztotta meg a Facebookon.
"Mondanom kell valamit, oké?" - kezdi a férfi, és megfogja a vele szemben ülő kisfiú kezét. "Anyu meghalt múlt éjszaka."

"Mi?" - kérdezi a fiú döbbenten.

"Anyu meghalt múlt éjszaka" - ismétli meg az apja.

"Ezt hogy érted? Az én anyukám?" - a kisfiú kérdezi. "Igen"

"Hogyan?" - sírja el magát a kérdés után a fiúcska. "A kábítószer miatt." - feleli az apa.

A kisfiút a mellette ülő nő átöleli, és azt mondja, sajnálom. Az apja is elismétli: sajnálom. Aztán odaül a fia mellé, átöleli. Végül szól az őket videózó személynek, hogy elég volt.
 

A videót az apa, Brenden Bickerstaff-Clark posztolta a Facebookra kedden, több mint 25 millióan látták eddig a bejegyzést.

A férfi azzal a céllal tette közzé a videót, hogy az emberek lássák, milyen következményei vannak a kábítószer-fogyasztásnak és -túladogolásnak. Maga a férfi is függő volt korábban, 94 napja viszont tisztának vallja magát. Tagadta azokat a vádakat, hogy a videót megrendezték.

Júniusban egy ENSZ-jelentés figyelmeztetett a heroin hatásaira, járványnak nevezték azt. Amerikában az olcsó kínálat miatt a droghasználók száma 20 éve nem volt ilyen magas, mint most - írja a Daily Mail.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szörnyű árat fizetett a tökéletes szelfiért

Szörnyű árat fizetett a tökéletes szelfiért
Óriáskerék skalpolta meg a lányt szelfi közben. Tovább olvasom