Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Pornószínész vádolja zaklatással Donald Trumpot

Pornószínész vádolja zaklatással Donald Trumpot
A nő szerint a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.
Miután Donald Trump szombaton perrel fenyegetett meg minden nőt, aki szexuális zaklatással vádolja, újabb nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a milliárdos ingatlanmágnás akarata ellenére megcsókolta, és pénzt ajánlott neki, ha lefekszik vele.

Trump újabb vádolója Jessica Drake pornószínésznő, aki egy Los Angeles-i sajtótájékoztatón, Gloria Allred nőjogi ügyvéd társaságában mesélte el, hogy 2006-ban egy kaliforniai golfversenyen találkozott Trumppal. Elmesélte, hogy Trump a hotelszobájába hívta, ahol két másik nő is volt, amikor megérkezett. Drake elmondta, hogy a pizsamába öltözött Trump mindhármukat határozottan megragadta, és akaratuk ellenére megcsókolta. Drake ezután távozott, de Trump utánatelefonált, felhívta a szobájában, és azt kérdezte: "Mit akarsz? Mennyit?". Ezt követően még egy hívást kapott, amelyben Trump vagy egy megbízottja 10 ezer dollárt ajánlott, és azt, hogy Drake a milliárdos magánrepülőjén utazhat vissza Los Angelesbe.

Allred egy fényképet is bemutatott a sajtótájékoztatón, amely a 2006-os golfversenyen készült, Trump és Drake együtt látható a felvételen.

Trump kampánystábja az újabb vádakat is visszautasította.

"Ez a történet nevetséges, és teljes hazugság. Mr. Trump nem ismeri fel ezt az embert, nem emlékszik rá, és nem is érdeklődik iránta" - tudatta a republikánus párti jelölt kampánycsapata, hozzátéve, hogy szerintük csak Hillary Clinton demokrata párti jelölt kampánystábja próbálja lejáratni Trumpot.

Drake-kel együtt immár több mint tíz nő vádolja azzal Donald Trumpot, hogy akaratuk ellenére szexuálisan közeledett hozzájuk, fogdosta, zaklatta őket. Mind azután álltak a nyilvánosság elé, hogy a The Washington Post megjelentetett egy 15 évvel ezelőtt készült felvételt, amelyen Donald Trump arról beszél, hogy kedvére fogdoshatja a nőket, akár beleegyezésük nélkül is, mert megengedik neki pusztán azért, mert híres. Nem sokkal később bocsánatot kért, de azt állította, soha nem tett ilyesmit.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hiába a tűzszünet, nem tudták kimenteni a sérülteket Aleppóból

A rossz biztonsági helyzet miatt egy civilt sem tudtak biztonságba helyezni a város felkelők… Tovább olvasom