Kisalföld logö

2019. 06. 15. szombat - Jolán, Vid 20°C | 33°C Még több cikk.

Mérget ittak - Öngyilkos lett egy magyar család Nagymegyeren

Mérget ivott egy háromtagú magyar család a szlovákiai Nagymegyeren. A kollektív öngyilkosság előtt a férj befizette mindhármuk temetését.
Mindenki rendes, dolgos embereknek ismerte Nagymegyeren a P. családot. Az apuka, Mihály biztonsági őrként, másodállásban pedig sírásóként dolgozott. Az édesanya, Katalin rokkant volt, ő a háztartást vezette, a fiuk, a 33 éves Gyuri pedig legutóbb Győrben vállalt munkát - írja a Bors.

A lap információi szerint a 60 éves Mihály információink szerint a kollektív öngyilkosság előtt befizette mindhármuk temetését, sőt a sírhelyet, ahol a szüleik nyugodtak, hosszú időre meghosszabbította.

– Mihály sírásóként dolgozott a temetőben, megbízható, jó munkaerő volt. Múlt hét pénteken beszéltem vele utoljára, akkor volt egy temetés, és előtte váltottunk pár mondatot. Furcsa volt, mert ez a mindig szűkszavú ember szinte fecsegett. Sokkal többet és jobb kedvűen beszélt, mint szokott, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Horgászatról dumáltunk, mert mindkettőnknek az volt a nagy szenvedélye – tudta meg a Bors Horváth Lászlótól, aki annak a temetőnek a gondnoka, ahol Mihály dolgozott, és ahova befizette a saját és szerettei temetését.
 
A családi sírhelyet hosszú időre meghosszabbították. Fotó: Bors/Vaskó Tamás
A családi sírhelyet hosszú időre meghosszabbították. Fotó: Bors/Vaskó Tamás

A Bors információi szerint a családot szombaton még látták, sőt egy összejövetelt tartottak saját lakásukon. Valószínűleg utána követték el a szörnyűséget. A család barátjának az lett gyanús, hogy nem veszik fel a telefont, ezért riasztották a rendőrséget. 

A bumm.sk azt írja, a rendőrséget a 33 éves fiú barátnője értesítette, hogy senkit nem tud elérni a családból. A rendőrség ekkor a tűzoltók segítségét kérte, hogy a második emeleti lakásba az ablakon keresztül bejuthassanak. Az 56 éves nőt a hálószoba ágyában találták meg, a 33 éves fiú egy másik szobában feküdt egy kanapén. A rendőrség gyilkosság elkövetése ügyében indított nyomozást.

A helyszínre érkező orvos előzetesen úgy állapította meg, hogy halálukat szívelégtelenség, szívleállás okozta. Mindhárom holttest esetében boncolás után derül ki biztosan mi volt a halál oka. A helyszínen valóban megtalálták a család elpusztult kutyáját.

– Azt beszélik, hogy Mihálynak nem hatott a méreg, ezért akasztotta fel magát. Nagyon aranyos szomszédok voltak. Nem akarom elhinni, amit tettek – szörnyülködött a Borsnak szomszédjuk.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két teherautónyi marihuánát foglaltak le a mexikói hatóságok

A haóságok egy házkutatás során mintegy ezer csomagot találtak, amelyek összsúlya 5,3 tonna volt. A… Tovább olvasom