Kisalföld logö

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Horrorbaleset: négyen haltak meg egy ausztrál vidámparkban - videó

Úgy tudni, hogy felborult egy vízi hullámvasút, és az áldozatok a futószalag alá szorultak.
Négyen meghaltak balesetben a Dreamworld ausztrál élményparkban, ahol gumicsónakjuk felborult egy gyors sodrású mesterséges folyón.      
   
Az üzemeltető és a rendőrség közlése szerint a négy fiatal felnőtt - két férfi és két nő - életét kioltó tragédia a Thunder River Rapids nevű, egy gyors folyású és zuhatagos folyót imitáló attrakción történt. Egy üzemzavar miatt az áldozatok közül kettőt kivetett magából a mesterséges folyó, ketten pedig az áramló vízben vesztették életüket.
 

Az ausztráliai Aranyparton (Gold Coast) fekvő Dreamworld az  ország legnagyobb élményparkjaként reklámozza magát, több mint 50 attrakciót kínál. Évente 1,8 millió látogatót fogad.   
    
A Thunder River Rapids nevű mesterséges folyó 1986 óta üzemel, a látogatók hatszemélyes, kerek gumicsónakokkal haladnak végig rajta. A vidámpark szelídebb, "családi" attrakciói közé tartozik.   
    
A keddi minden idők legsúlyosabb vidámparki balesetei közé  tartozik. 1984-ben nyolc tizenéves halt meg egy balesetben az Egyesült Államokban, a New Jersey-i Six Flags-vidámparkban, a kínai Sencsenben 2010-ben hatan vesztették életüket egy félresikerült szimulált rakétakilövésben. Nagy-Britanniában 1972-ben öt gyermek  halt szörnyet a Battersea vidámpark egyik attrakciójának meghibásodása miatt.
 
Fotók

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fényes nappal rabolták el Nizzában egy cannes-i luxushotel tulajdonosát

Ismeretlenek elrabolták a Franciaország déli részén található Nizzában fényes nappal a nyílt utcán egy cannes-i luxushotel tulajdonosát. Tovább olvasom