Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Arra ébredt a kómából, hogy nincs orra

Vállműtét miatt ment kórházba, aztán kómába esett.
Edward Crook felső ajkán 2008-ban keletkezett egy seb. Egyre és egyre nagyobb lett, aztán kiderült, hogy rákos sejtburjánzás - írja a Bors a Mirror alapján.

Két és fél hónappal azután, hogy kómába esett egy kisebb műtét után, felébredt. Azonnal felfedezte, hogy nincs orra pedig ő arra emlékezett: egy vállműtétre feküdt csak be.

A kórház igazgatója elmondta, hogy életmentő műtétet hajtottak végre rajta, amíg kómában volt. A terv az volt, hogy pótolják a hiányzó részt, de erre a eddig nem került sor. A férfi ugyanis már nem bízik a kórházban, és azt mondta, a Manchester Royal kórházban nem engedi, hogy hozzá nyúljanak.
 

Ha tudtam volna, hogy ez fog történni, sose adtam volna a beleegyezésem a vállműtéthez, amiért úgy tudtam, 10 napig fogok bent feküdni. Mikor felkeltem, nem volt orrom és a szám egy részét is eltávolították, ezt nem lehet elmondani milyen érzés.


A kórház 8 éve mossa kezeit, mondván ők annak is örülnek, hogy a férfi egyáltalán túlélte a dolgot, ugyanis ha nem műtik meg, meghalt volna.

A férfi a műtét óta alig hagyta el a házát, és ha mégis kimerészkedik, akkor bántó megjegyzéseket kap. A boltoni nyugdíjas már halászni és dartsozni sem jár. Több szakértő szerint a felső ajkon növő rákos sejtburjánzás miatt nem kellett volna eltávolítani a férfi fél arcát.

Crook ügyvédei 3 év után eltűntek, pedig ő leginkább azért perelt, hogy ez mással ne történhessen meg ilyen.

További képek a borsonline.hu oldalán >>
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baseballütős horrorbohóc támadt a 19 éves fiúra

Baseballütős horrorbohóc támadt a 19 éves fiúra
Egyre több bohócjelmezes támadást követnek el Németország mellett Ausztriában is. Tovább olvasom