36 év munkája

2023.02.02. 20:13

Bécsben vehetett át arany érdemjel kitüntetést Fodor Mária, étteremtulajdonos

Bécs tartományi arany érdemjelét vehette át január 30-án Fodor Mária, a belvárosi Ilona Stüberl étterem tulajdonosa. Az elismerést a város életében évtizedeken át jelentős szerepet játszó személyeknek adják.

kisalfold.hu

Fodor Mária, a belvárosi Ilona Stüberl étterem tulajdonosa Bécs tartományi arany érdemjelét vette át Kurt Stürzenbechertől, a fővárosi közgyűlés gazdasági bizottságának elnökétől.

Nagyon örültem neki. Hogy Bécs városa ezt nekem, mint kis magyar étteremnek adta, erre nagyon büszke vagyok

 – mondta Fodor Mária, a volksgruppen.orf.at-nak. 

Fodor Mária és csapata munkáját korábban már több alkalommal elismerték, 2022-ben pedig a közönség választotta a bécsi belváros kedvenc vendéglátóhelyének a WKO (Gazdasági Kamara) és a Wiener Bezirksblatt szavazásán. Az érdemjelet a főváros vezetése még 2020 decemberében ítélte oda a vendéglősnek, de akkor a járványellenes intézkedések miatt nem tudták átadni. Január 30-án, Kurt Stürzenbechertől, a fővárosi közgyűlés gazdasági bizottságának elnökétől vehette át az érdemjelet két másik üzletember, egy építőipari és egy szállítmányozó cég alapítójának társaságában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!