Közélet

2021.06.28. 15:00

Lions Korzó a soproni villában

A Lions Club Sopron július 3-án, szombaton egy jótékonysági rendezvény keretében a Lenck-villát „korzóvá” alakítja át.

kisalfold.hu

A boldog békeidők és a századforduló hangulatáról légi akrobaták, fúvósok, verklis, zenészek, színészek, táncosok és korabeli fotográfus gondoskodnak. A korhű ruhában érkezőket díjazzák.

– A Lenck-villa Sopron történelmének egy színes darabkája. A felújítása tavaly befejeződött, de hivatalos rendezvényt ez idáig nem szerveztek ott, így a Lions Korzó egyfajta premier is lesz, ahova ha belép az ember, úgy érezheti, hogy a XIX. század elejére csöppent vissza. Rendezvényünk elsődleges célja, hogy a belépőjegyekből egyesületünk éves jótékonysági akcióit fedezni tudjuk, illetve hogy a megmozdulások körét szélesítsük. Emellett szeretnénk olyan kikapcsolódási lehetőséget is kínálni, ahol a klasszikus értelemben vett nagypolgári életérzést mindenki megtapasztalhatja egy este erejéig – mondta Budai József, a Lions Club Sopron soros elnöke.

– A támogatói jegy mellé kuponokat kapnak a vendégek, amiket szendvicstálakra, italokra, desszertekre, valamint borkóstolóra válthatnak be. A jegyeket a helyszínen, a Hoffer cukrászdában, a Fehér Rózsa étteremben, valamint a Café Nanában lehet megvásárolni – tette hozzá Nagy Tamás alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!